Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudtad, hogy 10 párból 7 pár...

Tudtad, hogy 10 párból 7 pár nem csak egy egészséges bármilyen nemű babára vágyik, hanem egészséges fiú babára vágyik?

Figyelt kérdés
A pszichológiai tudományok atyjától hallottam.
2010. máj. 30. 01:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nekünk az első fiú lett volna :-(akkor kislányt akartunk most végre sikerült újra terhes lenni fiút akartunk már csak azért hogy vissza kapjuk az elsőt de kislány lesz :-)))elképesztő boldogok vagyunk és nem sajnáljuk hogy nem fiú én már csak azért se nem mert látom a körülöttem lévő kislányokhoz hogy viszonyul a férjem egyenesen csodálja őket és gyönyörködik bennük és amikor megmondtam hogy kislányt láttak uh-án nagyon boldog volt és én nem hiszek abban hogy a férfiak fiúkat szeretnének soktól halottam köztük az apám is mondta és amikor meg lett a kislány azt mondták nem adnák 10 fiúért hát persze a lányok apásak de gondolom ezt te is tudod :-))
2010. máj. 30. 13:03
 12/15 anonim ***** válasza:

A férjem mindig is lányt akart. Én meg tudtam hogy az lesz, bár nekem mindegy lett volna, csak egészséges legyen. Lány is lett. Most már az elején mondtam hogy fiú lesz, apa még mindig szurkolt hogy lány legyen. Úgy sikerült a szurkolás, hogy most lány helyett két fiút kap. :-)

25 hetes ikres kismama

2010. máj. 30. 13:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg titkon mindenki arra vágyik, hogy legyen ez is meg az is, még az is aki letagadja! Nem szeretem pl. mikor megtudják hogy a 2. babó is ugyanaz lesz és akkor már rögtön tagadják, hogy nem az ellenkezőt szerették volna. Igen akkor már mindegy, de miért kell abból ügyet csinálni, mintha szégyenlenék hogy nem a másik nemből jött össze. Én sose tagadtam,hogy vágyok nagyon egy kisfiúra. Két lány után meg hogy sikerült is, ez minden vágyamat beteljesitette.
2010. máj. 30. 15:45
 14/15 anonim ***** válasza:

11.04, bocsi, félreértettem, ne haragudj te se, hogy túlreagáltam:)

Mi is úgy gondoltuk, hogy a lényeg, hogy egészséges legyen. AZtán amikor azt mondta a doki, hogy makkegészséges, akkor beszéltük meg, hogy jó lenne ha kisfiú lenne. Ettől függetlenül lánynak is örültem volna, nevet is választottam:)

2010. máj. 30. 15:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Ok, semmi gond. :) Boldog babavárást!

11.04-es

2010. máj. 31. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!