Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hogy terhes vagyok? 23....

Alexandmariaak kérdése:

Lehet hogy terhes vagyok? 23. dikán kellett volna megjonni de volt már olyan hogy késett. A mellem nagyon faj feszül neha viszket es a mellmimbom lila színű kicsit fáj és ilyen feher valami van benne (sose volt igy)

Figyelt kérdés
2017. okt. 25. 05:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Most már minden nap meg fogod ezt kérdezni?

Amúgy tesztelj, mert terhességen kívül sok minden okozhat ilyesmi tüneteket.

Bár a mellbimbó inkább sötétbarna lesz.

2017. okt. 25. 07:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem fogom tudni soha megérteni, hogy miért nem lehet venni egy ****** tesztet és rápisilni, hogy megtudd az eredményt. Ha nem egyértelmű akkor meg orvos!
2017. okt. 25. 08:19
 3/11 A kérdező kommentje:

Ó bocsánat ti minden nap belemfogtok kötni?

Tudtommal ez a kérdésekre válaszoló oldal !

Ha bajotok van mé szoltok hozzá?!!!

2017. okt. 25. 09:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
De te most miért várod el, hogy megállapítsuk, hogy terhes vagy-e? Teljesen értelmetlenek az ilyen kérdések. Az, hogy én már voltam terhes, szültem egy gyereket nem jelenti azt, hogy látatlanban a laptopom mögül megírom neked, hogy terhes vagy-e.
2017. okt. 25. 09:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Teszt, b+, teszt!

Èn honnan az anyámból tudjam, hogy terherbe verődtèl-e?? Kèsz, kiverted a biztosítèkot... Remèlem addig nem leszel terhes, amíg az általánost ki nem jàrod!

2017. okt. 25. 09:24
 6/11 anonim ***** válasza:

Lehet igen.

De jobb lenne csinálni egy tesztet mert az biztosat mond, mint itt kiirni naponta a kérdést, ha meg valaki belédköt átkozódni hogy a rák egye ki a beled...

Ez sajnos egy ilyen oldal, mindig lesz valaki aki kötekszik. De speciel az ilyen kérdésekre nincs jó válasz. Lehetni lehet, ha igent vagy nemet akarsz hallani akkor marad a teszt.

2017. okt. 25. 09:26
 7/11 anonim ***** válasza:

Vagy igen vagy nem!

Na, most ki vagy segítve?

2017. okt. 25. 09:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Visszatért Kolompárné, még mindig lila a mellbimbója és még mindig nem vett tesztet (lehet arra se telik) és még mindig funkcionális analfabéta. A múltkorit törölték, vagy töröltette, szerintem megsértődött a válaszokon, vagy az adminok unták el, hogy folyton ugyanazt kérdezi. Tudom, tudom, a rák egye ki a belem, már javasoltad egy válaszolónak tegnap, egyezményesen magamra veszem és akkor nem kell fáradnod avval sem, hogy újra leírod, hiszen szemlátomást nem ápolsz jó viszonyt az anyanyelveddel.
2017. okt. 25. 09:48
 9/11 A kérdező kommentje:

Hagyunk inkabb torlom is a regisztraciomat .. Bunko emberek

Normalis valaszolonak koszonom!

Amugy meg van altalanos babam de nem allok le vitazni

Szepnapot hello remelem a bunkosagotokat hanyagoljatok millio puszi csao

2017. okt. 25. 09:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Elvègezted az általános iskolát?? Kár, hogy nem látszik!
2017. okt. 25. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!