Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Először nem jött meg 3 hétig,...

Először nem jött meg 3 hétig, majd a következő előtt véreztem 2 napig most, elmúlt, de a mellem még jobban feszül és kék meg lila erek jöttek elő 2 napja, nagyon érzékeny lett és olyan érzés még mindig, mintha megjönne. Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Csináltam 1 tesztet 2.5 hete de az negatív volt..vagyis nagyon halványan volt ott még egy csík de az alig volt látható. Csak vélemyént kérek, nem azt, hogy menjek az orvoshoz, mert ott is voltam 2 hete, és ő azt mondta még nem tudja és várjak.
2009. dec. 1. 00:56
 1/4 A kérdező kommentje:
úgy értem az a vérzés ami volt az meg túl rövid volt és túl korán jött...
2009. dec. 1. 00:57
 2/4 anonim ***** válasza:
A halvány csík is csík!! Nekem is így volt, aztán pár nap múlva csináltam még egyet és az egyértelmű volt. Szerintem terhes vagy és a doki is azért lehetett bizonytalan, mert még nagyon kicsi. Csinálj még egy tesztet és ha pozitív, dugd a doki orra alá :))
2009. dec. 1. 07:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is tesztelj,mert 2,5 hete,elképzelhető,hogy még nem volt annyi hcg a szervezetedben,vagy esetleg nem 10-es érzéknységűvel tszteltél!

Nyugodj meg!Ezek az erek nem véletlenül jöttek elő:)Terhesség esetén szokott mutatkozni.Ráadásul más tüneted is van!Tesztelj,és meglátod+lesz!!!

Ha tesztelsz,lécci írd meg az eredményt,hagy gratuláljak Neked!

Husibaby

2009. dec. 1. 08:19
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a kedves és vigasztaló válaszokat! Volt itthon egy Gabriell tesztem, megcsináltam ma reggel. Megint ugyanaz volt, mint a múltkor, hogy eleinte semmi, és rá egy kis időre most megint ott egy nagyon halvány vonal. Már megint nem tudom, mit gondoljak. Akkor mégiscsak lehet az, hogy vérzek egyet és megmarad, ha volt egy pici? Miért ilyen nagyon halvány az a második csík? Ha lenne, már 7-8 hetes lenne, nem kellene erősnek lennie már? Vagy vannak kivételek? utálom ezt a várakozást!
2009. dec. 1. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!