Most vaok 7 hetes es azt hallottam h nem ehetek almat, brokkolit, kukoricat, tejet, zabpelyhet mert allitolag vetelest okoz, igaz ez? En furdeni szeretek langyos vizben az nem gond?
Sokmindent fogsz még hallani a terhesség alatt, hogy mit nem szabad enni. Ha mindet betartod akkor éhen halsz.
Amúgy ezeket amiket leírtál én még nem is hallottam.
Ja és a langyos vízben fürödhetsz, a forró fürdőt kerüld.
Miert kell rogton alpari modon beszolni??
Kerdezo: semmi bajod nem lesz ezektol az etelektol.
A tejet szoktak ajanlani gyomoregesre is (bar az a terhesseg vegen szokott jelentkezni inkabb).
Mindent ehetsz ami egeszseges etel.
Szep babavarast.
3hos kislany anyukaja
Alma , brokkoli tele van vitaminnal, inkább egyed! Nem okoz vetélést hidd el. Nem kell túlaggódni a terhességet de erre te is rájössz időközben!
Lazíts és élvezd ki minden percét ennek a csodás időszaknak
Nagyon boldog babavárást kívánok!
Erről én sem hallottam. Vannak ételek, amelyeket ajánlatos ilyenkor kerülni (nyers húsok, penészes vagy lágy sajtok, stb..), de alma, brokkoli, tej... Nekem terhességi diabéteszem volt, és mivel az édességről egyszerűen nem tudtam lemondani, az alma volt naponta kétszer a nasi. Ja, és persze minden reggel tejeskávéval kezdtem a napot.(jó sok tejjel, kevéske kávéval, csak az íze miatt :-))
6 hónapos kisfiú anyukája
Én rengeteg almát ettem.
Nem is hallottam , hogy ezek vetélést okoznak.Hülyeség szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!