Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Visszérre valami jó kúra,...

Visszérre valami jó kúra, gyógyszer vagy egyéb?

Figyelt kérdés
Tudnátok segíteni? Még csak 6 hetes kismama vagyok, ráadásul csak 24 éves, de elég csúnya visszerek vannak a lábamon, amik, gondolom az idő múlásával és a súlygyarapodással egyre rosszabb állapotba kerülnek majd. Ti mivel tüntettétek el vagy akadályoztátok meg a súlyosbodást?
2010. máj. 29. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a körömvirág kenőcsöt, az visszérre nagyon jó.
2010. máj. 29. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Vadgesztenyekrémet használtam.Azt, amelyik vajszínű tubusban van.Ezt a dokim engedte.A drogériában szokott lenni akicó:kettőt egy áráért.Emellett pedig végig combfixes visszérharisnyát hordtam, és esténként hideg (inkább langyos)-meleg váltózuhannyal tusoltam a lábam.Nyáron, amikor meleg volt, a reggelt is zuhannyal kezdtem.
2010. máj. 29. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem terhesség előtt már műtétem is volt emiatt, de újra kijött a viszér. Én kenem, mindig krémmel + homeopátiás bogyót szedek.

Calcium Fluoratum D12 (schüssler só nr. 1.)

Silicea D12 (schüssler só nr. 11.)

Ezeket patikában tudod beszerezni, tartósan kell majd szedni,. Egyik nap az egyikből reggel, délben este, másik nap a másikból ugyanígy. (feltétlenül mondjad a patikában, hogy babó van a pocakban, mert nekem, amíg nem mondtam, más fajtát akartak adni)

Ha mész majd a védőnénihez, akkor kapni fogsz felicitas csomagot, abban van (vagyis nekem volt) bővebb tájékoztatás ezekről a sókról, de a patikában is tudnak segíteni szerintem. Nem tudom, hogy mennyire ismered az ilyen homeos gyógyszereket, de ha nem, akkor a szedésével kapcsolatban is kérj tanácsot, mert pl. ha ilyet szedsz, akkor nem lehet pl. mentolos dolgokat bevenni, használni a bogyó bevételekor..stb.

2010. máj. 29. 21:36
 4/8 A kérdező kommentje:

Hű, nagyon köszönöm kimerítő válaszokat!

Utolós, ezek szerint akkor neked meg is szűntek a problémáid a gyógyszerektől, vagy csak addig, amíg szedted?

2010. máj. 30. 11:03
 5/8 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:)

Nem rosszabbodik, ami azért nagyon jó, de a védőnénim szerint, volt akinek javított is az állapotán.. ez teljesen attól függ, hogy neked mennyire viszeres a lábad.

Egyébként ugyanez a kettő homeós bogyó a terhességi csíkok kialakulásának megelőzésére is jó!

2010. máj. 30. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:

21:20-as vagyok.A lányom gyerekorvosa egyben homeopátiás doki is.Én is konzultáltam vele a visszereket illetően, de végül amelett döntöttem, amit leírtam.

A doki feltett egymillió kérdést, megnézte a visszereket és jegyzetelt egy oldalt, mielőtt bármelyik homeos bogyót ajánlotta volna.Szerinte ezeket személyre szabottan jobb szedni, mint csak úgy nekiállni.

A lányomnak (8 hónapos) most is használunk homeos bogyókat, de egyáltalán nem mindegy, melyiket mikor kezdjük el szedni, mikor és milyen adagokat használunk.Csakis orvosi konzultáció után adom be neki.

Amúgy van egy homeopátiás netes oldal, ahol lehet írni orvosnak, és ő segít ilyen téren.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy rossz, amit előttem tanácsoltak.Sőt!Ha bevált, biztos nagyon jó.Elnézést szeretnék kérni az előttem írótól!

2010. máj. 31. 16:06
 7/8 anonim ***** válasza:

A homeós bogyó ajánló vagyok ismét:)

Nekem a védőnénim (aki homeós szaki is egyben) mondta, hogy hogy szedjem, illetve ő mondta, hogy mit is javasol szedni + mint írtam a felicitasos csomagban lévő tájékoztatóban is benne volt + patikában is kértem tanácsot, szóval igyekeztem nem csak úgy elkezdeni szedni.

Az előttem szólónak teljesen igaza van, mindenképpen kérd ki szakértő tanácsát, mielőtt elkezded szedni, ők mégiscsak jobban értenek hozzá, na meg az sem árt, ha ránéznek a viszereidre, mielőtt bármit beveszel. Nekem nem volt a legjobb állapotban, azért is folyamodtam ehhez a módszerhez. Lehet, hogy neked azt mondják majd, hogy bővel elegendő a krém minden napi használata.

2010. máj. 31. 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak a Calcium Fluoratum D12 (schüssler só nr. 1.) sót mondták a patikába hogy szedjem, napi 4-et. Illeteve még másik 2 homeosat Hamamelis 5Ch ésAesculus C5-t.
2010. aug. 12. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!