Feszultseg! Sziasztok. Hat hetes terhes vagyok es iszonyuan feszult, ingrult?
Figyelt kérdés
Foleg este jon ez elo, szedek gerhes vitamin es melle magneb6ot. Valaki volt igy? Van valami otletetek, hogy ez megszunjon?#terhesség #fesgultseg
2017. okt. 20. 20:18
1/2 anonim válasza:
Nem sok sajnos! Ezek a hormonok, nekem is így volt, én kb a 14. hétig nem éreztem magam lelkileg rendben, aztán ahogy jött, úgy elmúlt. Nem tudom, van-e összefüggés, de nekem a szülés után is ez volt kb három hétig, aztán egyszercsak egy keddről szerdára elmúlt, mintha elvágták volna, szóval az is tuti hormonális volt.
2/2 anonim válasza:
Hormonalis...
En mindegyik terhessegem elejen borzaszto feszult es ingerult voltam, neha kifejezetten agressziv (verbalisan). A ferjem poenbol mondogatta is, hogy en baromi jo imadkozo saska lennek, mert meg emberkent is kepes lennek parzas utan felfalni a himet. :)
(Nem vele volt bajom, hanem kb mindennel, de nyilvan a nagyja rajta csattant estenkent, munka utan.)
Elmult idovel, majd voltak olyan hetek, amikor vagy nagyon jo kedvem volt, vagy mindenen sirtam, de ezek par perces rohamokban valtottak egymast.
Biztos, hogy a hormonok okoztak, mert egyebkent nyugodt, kiegyensulyozott termeszetem van es nagyon nehezen lehet kihozni a sordombol (kakilok a vilagra inkabb, de nem idegelem magam semmin).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!