Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Béres Magne B6-ot minden nap...

Béres Magne B6-ot minden nap szedjek, vagy csak ha görcsölnék?

Figyelt kérdés
Eddig naponta szedtem, nem is görcsöltem, csak most azt olvastam, hogy a sok magnéziumtól nyugtalan babám fog születni.
2010. máj. 29. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Amikor elkezdtem gyakrabban keményedni, sőt éjszakánként begörcsölt a lábam is, onnantól szedtem Magne B6-ot, igaz nem a Bérest. A 35. héten hagytam abba. Egy tündéri, mosolygós és nyugodt babám született, aki már 6 hónapos:-)
2010. máj. 29. 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: Azt elfelejtettem írni, hogy azért magamtól semmit nem mertem elkezdeni szedni, előbb megkérdeztem az orvosomtól.
2010. máj. 29. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is szedem a Béres magnéziumot,nekem a védőnő ajánlotta keményedésre.Nem igazán használ,így írattam az orvossal és azt fogom szedni.Nem is tudtam,hogy a magnéziumtól nyugtalan lesz a baba.Hol olvastad?
2010. máj. 29. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a terhesség elején mondták, hogy szedjem a MagneB6-ot. De nem foglalkoztam vele, nem mertem bevenni. Aztán 14.-héten görcsöltem. Azóta napi 2-3 tabletta, és elmúltak az ilyen problémák.
2010. máj. 29. 19:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezt én sem hallottam, hogy nyugtalan baba lesz a magnéziumtól, engem is érdekelne hol hallottad ezt :)

Egyébként én úgy szoktam szedni, hogy amikor szükségem van rá, mert szerintem totál felesleges a 3x2-őt bevenni egy nap, ez nagyon sok, egyébként nekem is az orvosom javasolta a 3x2-őt... mikor keményedek egyszerre 2-őt beveszek és 1-2 óra múlva már jobb.

20h km

2010. máj. 29. 19:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Én csak egyet szedtem, mert a Béresben eleve 250 mg van. Ja meg a terhesvitaminomban is van 125, azt szedem naponta.

Nem tudom, sajnos, hol olvastam, egy csomó babás blogot olvasgattam a napokban, és valamelyik külföldi magyar blogban volt!

2010. máj. 29. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!