Nagyon sok keményedésre mit szedjek? Magne B6 kevés.
Szia!
Egyrészt igaza van az első válaszolónak, másrészt azt is tartsd szem előtt, hogy a magnéziumot túl lehet adagolni!!!
Mennyi magne b6-ot szedsz?
Kedves 1! Töröltesd magad!
Kedves Kérdező!
Kinek ez,kinek az vált be. A Mg B6 nagyon népszerű,de a Magnerot is sok várandósnak vált be. Én a Magnesii Citrici- t használom (vény nélkül 300 ft,vényre 140 ft- 10 szem van benne, 500 mg magnézium.)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
Üdv:2gyerkőcös,34 h.km.
A magne-B6-on kívül, van más magnézium készítmény is, nem emlékszek pontosan a nevére, de az biztos, hogy nőgyógyász írta fel, tehát vényköteles volt.
Hívd fel a védőnődet, ő biztos tud tanácsot adni!
(Egyébként az elsővel, (a gyógyszerek ellenére is)az én pocakom is sokszor keményedett és mégis kibírtuk a 39. hétig)
Beszélj a védőnőddel! :)
Magnesi citrici-t szedtem én is, 3-4 x 2 szemet. De ezt is csak a 36. hétig lehet szedni, mint minden magnéziumot.
Túladagolni azért elég nehéz szerintem, nyilván nem fogsz beszedni egy marokkal. :) Amúgy meg szemenként több, mint 10x annyi mg van a citriciben mint a magneB6-ban.
én is sokat keményedek és magnezium citricit szedek,napi 3x3-at..
de ez vényköteles...próbáld meg egy másik dokinál felíratni.nekem is szabin van a dokim és holnap fogy el a mangneziumom és a párom felíratta az sztk-ban.
22+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!