Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon sok keményedésre mit...

Nagyon sok keményedésre mit szedjek? Magne B6 kevés.

Figyelt kérdés
A dokim szabin van, ez az idő meg nem kedvez a keményedéseimnek, szülni még nem akarok, a 34-ik hétben járok.
2011. aug. 4. 11:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Jelenleg 3*2 MagneB6-ot szedek. Hétfőn voltam a védőnőnél, ő azt mondta, hogy próbáljam meg a 3*3 darabot vagy kérdezzem meg a gyógyszertárban, hogy mit tudnak adni. Már 4-ik napja így szedem a 3*4-et, de hasztalan. Voltam a gyógyszertárban, ott is csak a MagneB6-ot ajánlgatta a hölgy, meg valami homeopátiás bogyó nevét írta fel, hogy másik gyógyszertárban vegyek ilyet, mert náluk nincs. Itt olvastam már, hogy kinek mi vált be, de hirtelen nem találtam ezt a kérdést.
2011. aug. 4. 16:11
 12/12 anonim ***** válasza:

A magne B6 csak divatból jó, alig van benne magnézium, nézd meg a tájékoztatót.

Több Mg van a Mg-citrátban (Magnesium citricii), bár nekem 3x 2 db sem vált be, most a második babánál Magnosolv-ot szedek (por), napi 1 tasak bőven elég volt, és nem keményedtem, nem kellett napi 5-6 bogyót beszedni(pedig egyáltalán nem tudtam pihenni).

Nekem ez vált be, nem tudom neked mi lenne jó! Lehet, hogy a felszívódáson is múlik (mennyire szívódik fel 1-1 hatóanyag).

2011. aug. 5. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!