Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17hetes vagyok, és 14héttöl...

17hetes vagyok, és 14héttöl már éreztem a mozgást, majdnem minden nap! 4napja barnáztam, és azota nem éreztem. Ez bajt jelent?

Figyelt kérdés
Hivjam fel az orvosomat,vagy ez mindenkinél igy van,h több napig nem "jelentkezett"azután meg igen,és minden ok volt?
2008. okt. 22. 09:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Hanyadik terhességed? Biztos hogy már a baba volt? Ilyen fiatal terhességnél az se baj, ha napokig nem jelentkezik, még ez természetes. De a biztonság kedvéért én felhívnám a dokit.

36 hetes kismami

2008. okt. 22. 09:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Második babámat várom,biztos,h Öt éreztem!Nagyon félek!
2008. okt. 22. 09:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nincs baj, nekem a 22. hétig napokra "eltűnt" a baba. A barnázás sem hiszem, hogy nagy gond, az inkább az elején. Ilyenkor a méhlepénnyel lehet probléma, ami vérzést okozhat, de az meg görcsökkel és élénk, piros vérrel járna. Ennek ellenére azt javaslom menj be az ügyeletre egy UH-ra,mert úgyis csak akkor nyugszol meg. Egyszer én is bementem, mert nekem is volt valami rózsaszines váladék. Kiderült, hogy méhszájsebem van és az maródott fel az előző napi vizsgálattól.
2008. okt. 22. 09:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem azt javasolták,ha ilyen van kórház, ott csinálnak ultrahangot és ha nincs baj,legalább megnyugszom!

Szerintem ha tudsz és nem változik semmi,menj be!

2008. okt. 22. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem először is ne pánikolj,de menj dokihoz,és nézesd meg uh-val a babád.A barnázást is említsd meg.

Minden jót,üdv

2008. okt. 22. 10:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Uh-rol jövök,nem lettem volna nyugodt,ha igy kéne belemenjek a hosszu hétvégébe.Minden ok!Ott látszott is,h mozog!
2008. okt. 22. 13:05
 7/7 anonim ***** válasza:
18Hetes vagyok,éppen a hétvégén barnáztam egy kicsit.Azzonnal hivtam a dokit,a klinikán megvizsgált.Semmi gond nem volt.De azota nem is barnáztam.Azt mondta ha megint elöfordul menjek.Szerintem menjél.Másnem megnyugszol.Pihenést javasolt és emelte a magnézium adagomat.
2008. okt. 22. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!