Ma barnaztam lehet hogy megis semmi baja a babanak?
Kerlek segitsetek,6 hetes terhes vagyok es ma barnaztám, eddig sose volt barnazasom! A dokit felhivtam mondta hogy vegyek progesteront huveletabletta! Betettem es most fekszek!!!!
Volt akinek elmullott es a baba jol van? Kerlek irjatok valamit mert belezavarodok holnapig meg megyek a dokihoz!!!
Magzatvédő vitamint szedj.
Nézd szombatonként a Dr. Czeizler adásait, ez az első rész amit ide linkeltem! Nagyon fontos dolgokat mond.
tv2.hu/9 honap/Video/9-honap-1-adas
Szia!
Én 8hetesen barnáztam, egy kicsit,hívtam a dokit és nekem is azt mondta, ne szedjek semmit ( frappánsan közölve ha el akar menni oka van) ugyan úgy mint az előttem szólónak, mondta pihenjek feküdjek! Így is volt a hétvégét végig feküdtem, majd rájöttem...A barnázás azért volt,mert a sűrű pisilési ingerem van még, és a barnázás napján sokáig tartogattam a pisit, addig amíg már be nem görcsöltem. Utána erre figyeltem ha pisilni kellett mentem. Nem lehet hogy te is tartogatod a pisilést? Vagy biciklizel ? Azóta nincs barnázás...A dokit is megjártam, aki azt mondta semmi gond,nagyon szép terhesség, Lassan 10 hetes kismama:)
tegnapi 17:40 es vagyok
Én meg Rubint Réka kismama tornáztam , nem tudom van e köze a dologhoz... De nagyon hiányzik azt hozzáteszem. Meg sem merem a dokitól kérdezni, hogy újra kezdhetem e mert az első babám ráadásul koraszülött is volt, de akkor nem barnáztam. Na szóval nem kockáztatok.
Szia mizus mi volt a dokinál ugye minden rendben?
Én is barnáztam sőt véreztem 9 hetesen egy haematoma volt a bünös 12 hetes koromig barnáztam 3 héten kereztül mire kiürült.Azóta lassan 2 éves a kislányom.Mikor elmult semmi gond nem volt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!