A magzatvíz szivárogna? 39+2 khm
Figyelt kérdés
Nyákdugóm kedden távozott ,aznap vizsgált a doki és azt mondta hogy 1 ujjnyira nyitva a méhszájam.Arról van szó hogy nagyon maximum 10 percenként cserélgetem a papírzsebit a bugyimban mert valami megindul magától . Vízszerű , nem nyúlós , nem darabos , szaga sincsen és áttetsző.2017. okt. 15. 19:23
21/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Végül kiderült hogy nem a magzatvíz szivárgott de nem is folyás hanem bő hüvelyváladék. Ma reggel is megnézték a méhszájam .Ugyanúgy bő 1 ujjnyi , ctg-re is ráraktak ami mutatott is fájasokat de még nem túl erősek és nem is jönnek sűrűn így a főorvos beleggyezésével hazaengedtek ma. Akkor kell visszamennem ha sűrűsödnek és erősödnek a fájások.
2017. okt. 17. 18:07
22/28 anonim válasza:
Jó, hogy írtál, könnyű szülést, már nincs sok hátra és a kezedben lesz a gyönyörű kisbabád!
23/28 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom hogy a héten már megszülök de aztán persze bármi lehet de mindenképpen írok ha vannak újabb fejlemények :)
2017. okt. 17. 20:14
25/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok :) Ma reggel elfolyt a magzatvíz , 8ra bevittek a mentősök a délpestibe és 10:01kor megszületett a kicsi lányom :)
3kiló 60grammal , a hosszára most nem emlékszem .
Rákellett segíteni vákummal a legvégén mert túl rövidek voltak a fájások és így nem tudtam elég hosszan nyomni.
Szakadtam,repedtem , volt gátmetszés is. Kb.1órát varrtak. Kaptam hozzá érzéstelenítőt így teljesen elviselhető volt.
(A mentőautóban már 2 perces fájásaim voltak , mire beértem már 4 ujnyira nyitva voltam )
2017. okt. 18. 11:43
26/28 anonim válasza:
Gratulálok! Sok boldogságot és gyors felépülést!
27/28 anonim válasza:
Gratulálok a babához! Jó egészséget nektek!
28/28 anonim válasza:
Gratulálok, sok boldogságot a pici lanyodhoz!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!