Volt valakinek olyan nehéz terhessége, hogy örökre nyomot hagyott benne és ezért nem is vállalt több gyereket?
Figyelt kérdés
Én nem tudom, hogy fel fogom-e tudni dolgozni valamikor az elmúlt 8 hónapot. Az 5. héttől ami volt azt nagyon hosszú lenne leírni, egyszerűen lelkileg, egészségügyileg annyi minden történt, hogy soha nem fogom elfelejteni. Olyannyira nyomot hagytak bennem a dolgok, hogy nem tudok megenni egy-egy ételt például, amiket akkor ettem, mikor a tetőpontján voltak a dolgok. Ugyanúgy vagyok ruhadarabokkal és cipőkkel is, csak ha rájuk gondolok elfog egy megmagyarázhatatlan szorongás, rossz érzés. Szerintem ez már nem normális. Bármikor megszülethet a babánk és elképesztően örülök és várom, de az biztos, hogy bár mindig is azt gondoltam két gyerekünk lesz, ezt mégegyszer nem bírnám ki. Volt valaki még így?2017. okt. 14. 20:03
1/2 anonim válasza:
En. A felet legalabb vegigbogtem. Azt hittem utalom (akkor es ott) de utólag.. Hat őszintén nem is erdekel. A szülésem maximálisan jol alakult, csodálatos volt es van egy egészséges kisbabam. En annyiszor elmondtam, hogy
-mas ezt hogy birja
-elegem van
-el se kellett volna kezdeni
Engem a vérzés, a koros hanyas, a mióma, a magas vérnyomás, a GDM, a mehszajelegtelenseg, a bakteriális fertozesek egesz sorozata utolért.
Utólag meg.. Hat bmikor vegigcsinalnam akar ketszer is.
2/2 anonim válasza:
Gyuloltem a terhesseggel jaro allapotomat, a sok ahnyas veresre marta a torkom, a vegen mar vert hanytam.12. heten ugy kinyiltam mint egy atlag 38 hetes kismama, feludnom kellett. Ha felkeltem vereztem. 3 hetig josloztam ami nagyon fajdalmas volt. A szules nem volt annyira rossz mint ez a harom heti joslozas... Mar megszuletett a kislanyom, de oszinten nincs kedvem ezt meg egyszer atelni... Amugy sokkal tobb bajom volt terhesen, a felet se irtam le. De valahogy raeroszakolom magamra, mert szeretnek testvert. Valahogy muszaj lesz kibirni. :) Amugy biztos sokan mondtak mar, de tenyleg egy csoda amikor megszuletik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!