Volt valakinek akinek a babája beteg lett mert a terhessége elején beteg volt?
Náthás vagyok kicsit fáj a torkom, de egyáltalán nem vészes.
Nődoki azt mondta tök felesleges háziorvoshoz menjek, mert kb. algopyrinen kívül nem szedhetek mást, egy másik doki is mondta, hogy akkor maradnak a természetes gyógymódok. Kicsit hőemelkedésem van, és nagyon parázok.
max 38 volt de vettem be algopyrint azt is max ma 2-t....most teázok, gyömbér+ citrom meg orrcsepp...meg próbálok dög meleg köntösben járkálni:D
Kislányomnál felfáztam akkor flectort vettem be és utána tudtam meg, hogy + a teszt....akkor nagyon féltem, de teljesen egészséges....de ugye ott láz nem volt
A nagyon korai időszakban, amikor még a szervek kialakulása zajlik előfordulhat hogy valamilyen fertőzés miatt rendellenesen fejlődik. Aki ezen a szakaszon túl van annak már nem kell izgulnia.
Egyél sok omega 3-at, C vitamint és Cinket és szedjél nyugodtan Aspirint (Algopyrint inkább ne se a terhesség se a szoptatás alatt) 1-2 szem Panadolt vagy Rubophent, Paracetamolt mert a láz sokkal jobban rombol ilyenkor mint az a néhány szem gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!