Nem féltetek jobban a 2. terhességtől, mint az elsőtől?
Figyelt kérdés
Csak tegnap derült ki tesztből,hogy megint terhes vagyok.Majd jövő héten megyek dokihoz.Nagyon örülök neki,tervezett baba.De már van egy 1 éves fiam és attól félek,hogy nem lesz időm mellette pihenni és esetleg ártok a babának.Más is volt így?2010. máj. 29. 10:35
1/5 anonim válasza:
Természetes a félelmed!Én a 3.babánál éreztem ezt:)Minden a legnagyobb rendben lesz!!!Az eleje lesz nehéz pár napig amíg mind megszokjátok a helyzetet(ha már meglesz)de ugyanúgy belejössz mint amikor az 1.született:)Amikor kisfiad alszik Te is aludj Vele!Mindig pihenj le,főleg mert jön a meleg:)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Sajnos semmi segítségem nincs a férjemen kívűl,de Ő meg reggeltől estig dolgozik.A házimunkát is meg kell csinálni,de majd próbálok pihenni.Csak most 1 kicsit beijedtem.
2010. máj. 29. 10:45
3/5 anonim válasza:
Hát nem mondom néha elmarad ez+az, de akinek szúrja a szemét az beállhat segíteni. Ha annyira fáradt vagyok, inkább pihenek egy kicsit. Most másfél éves a lányom és két hónap múlva jön a tesó. De fura, mert mindig jön valahonna valami extra energia amikor kell. Attól nem félek, hogy ártanék neki, mert arra azért figyelek, hogy az addigieknél sokkal többet ne vállaljak. De azért becsúszik egy két karton tej, liszt... Szerintem az a lényeg, hogy a megszokott dolgoknál többet ne emelj (pl). üdv és szép babvárást
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem a kisfiam most megy szeptemberben suliba én meg dec 2-re vagyok kiírva. Én is félek hogy hogy tudom majd ellátni mind a kettőt most kell a nagyobbal leülni tanulni hozni vinni suliba. A házimunkát is meg kell csinálni...
Cipekedni is kell. De megpróbálom nem túlhajszolni magam. Igaz neked még az egy évessel szaladgálni kell, de próbálj pihenni amikor ő is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:-))
2010. máj. 30. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!