28-29 hetes kismamák, mennyit "híztatok" eddig? Ki mikorra van kiírva és fiú vagy lány lesz?
5 kg, Dec 31. És meglepi lesz a neme. :)
28 hkm
Én január 2-re vagyok kiírva. Nem tudom, de előfordulhat enyhe hasi görcs? Nekem reggel volt egy kicsi, de utána elmúlt. Ez mennyire normális?
2,5 kg-nál " tartok", de ez mint tudjuk nem hízás, hanem nő a baba.
Nekem is szokott keményedni a pocakom, ma kifejezetten sokszor volt rá példa. Mondjuk sokat mozogtam is.
A karácsony miatt nem félek, ránk nem néznek furán miatta.
Azért riogatnak vele, mert az már annyira a vége, hogy mindegy milyen fitt vagy és keveset hízol már nagyon nagy lesz a baba, kb. semmilyen pózban se lesz jó sehogy se, nehéz lesz aludni, nehéz lesz menni, nehéz lesz ülni, egyáltalán bármit csinálni, 30x fogsz pisilni egy nap, a lábaid meg olyanok lesznek mint egy-egy rúd párizsi.
Én most 33 hetes vagyok, nem híztam, a 28. héten az orvosnál is megjegyeztem, hogy érdekes én azt hittem sokkal rosszabb lesz, de mennyire nem akadályoz semmiben, aztán csak annyit mondott, hogy azért még hátra van 12 hét. És már most a 33. héten kezdem érezni, hogy na igen. Néha pl. tartósan úgy fekszik a baba, hogy olyan érzés, mintha leszúrtak volna. És még nagyon sokat fog nőni...
Most komolyan azt gondolod, hogy azért, mert 3 hónappal a szülésed előtt nem vizesedsz, akkor nem is fogsz? :D
Egyébként lehet azért is ijesztgetnek vele, mert kinek milyen családja van. Barátnőm pl. 38 hetes terhes volt tavaly karácsonykor, aztán a férje családjával állt a bál, mert nem fogták fel, hogy mi az, hogy nem fognak utazgatni őhozzájuk karácsonyi ebédre (másfél órás ebédért utazzanak összesen négy órát) vagy ha már ők nem mennek, akkor mi az, hogy a 38 hetes kismama nem csinál karácsonyi vendéglátást anyóséknak meg a férje testvéreinek. Aztán ebből volt a veszekedés, hogy tönkreteszi a karácsonyt, mikor a férje meg megvédte, meg mondta, hogy nem normálisak, akkor meg az volt, hogy a férje fejét is teletömi, meg a családot is tönkreteszi. :D Mindezt azért, mert gyakorlatilag mindenórásan se utazgatni nem akart, se családi zabáltatást rendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!