Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha van fogadott szülésznőm,...

Ha van fogadott szülésznőm, akkor már a látogatások alkalmával is kell valamennyit fizetni neki?

Figyelt kérdés

Ugye nem?!?

Ma voltam nála másodjára, megmutatta a kórtermeket, szülőszobát, vajúdót, beszélgettünk, kérdezgettem, és a végén olyan érzésem volt, mintha várná, hogy megkérdezzem, most mennyivel tartozom...Én nem adtam neki semmit, hisz úgyis kap majd ha megszületett a babám, de olyan fura érzés volt.. hihetetlen, ha tényleg így van. Hogy mehet rá ennyire a pénzre valaki? Egyébként nagyon kedves, segítőkész, megbízható így 2. látásra.

Köszi a válaszokat, egy 38 hetes kismama

2008. okt. 21. 20:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Nekem is volt fogadott szülésznőm-5 hós a babám-de természetesen csak a szülés után fizettünk neki,ami számára is teljesen egyértelmű volt.Hozzá jártunk NST-re,hívtuk,ha vmi kérdésünk volt,de ez a szüléshez tartozott.Sztem kérdezz ráde meglepő lenne,ha már most vrna vmit is!Én bizony választottam volna másikat,mert az oké,h azt meg kell fizetni,h bejön privátba,de azért mindennek van határa!Én az István khzban szültem,ott 30ezret szoktak adni.Hol fogsz szülni?De már megbeszéltetek mindent?Konkrétumokat?Mert ha igen,furi,h várt vmit...legfeljebb kérdezz rá még 1x a dolgokra.
2008. okt. 21. 20:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
neem:) csak a szülés után kérdezz majd rá, mikor lesz bent újra és akkor rendezzétek:)
2008. okt. 21. 20:34
 3/11 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a válaszokat, a Szent Imrében fogok szülni, és már megbeszéltünk mindent - kivéve a fizetős részt, hogy mikor és mennyit. De persze lehet, hogy én értettem félre a dolgot, csak túl sokáig ácsorogtunk a folyosón az elköszönésre várva..remélem értitek a szituációt..:)

De mindegy, a lényeg, hogy majd csak a végén fog kapni valamennyit, egyébként én is 30-ra gondoltam, persze attól függ, mennyire leszek vele megelégedve.

Köszi mégegyszer!

2008. okt. 21. 20:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Én a második vagyok és én a szent Jánosban szültem :) csak mert mindenki a szentben:D
2008. okt. 21. 22:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Még én annyit hozzátennék, h az én szülésznőm még a szülés másnapján is bejött hozzám (aznap nem dolgozott), hogy segítsen mosdóba menni, lezuhanyozni, a tutymót még kinyomogatta belőlem..Nem is beszélve a szülés előtti ctg-kről és a szülés alatti rengeteg segítségről. Majd azokon a napokon, amikor dolgozott, többször is bejött hozzám a nap folyamán, még a baba ellátásában is segített, mindenben!!Én 40et adtam. 30at szántam pedig, de ő nagyon megérdemelte. Esküszöm legközelebb dokit nem, csak őt fogadom meg :)

Neked pedig nagy kalappal, kedves kérdező és sok boldogságot a babóhoz!

2008. okt. 21. 23:00
 6/11 A kérdező kommentje:

:) Köszönöm, Neked is boldog babázást, olyan jó nektek, hogy már túlvagyok rajta! :) Mármint a szülésen. :)

Szép napot mindenkinek!

2008. okt. 22. 11:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát már neked sincs sok hátra, és nagyon irigyellek, mert olyan csodálatos dolog a szülés!!! Istenem, én alig várom, hogy a második babámmal is átéljem ezt a csodát! És élvezd ki, hogy még ketten vagytok a pároddal, pihenj, amennyit csak tudsz, mert utána aztán lesz kis felfordulás az életetekben :) Persze ez is olyan nagyon jóóó :) pussszzz és ha bmi kérdésed felmerül a szüléssel kapcs, csak íírj!
2008. okt. 22. 14:02
 8/11 A kérdező kommentje:

:) olyan jó az ilyen sorokat olvasni, megnyugtatnak, mert kezd néha para-időszak kialakulni bennem, de tulajdonképpen csak az ismeretlentől félek..:) Hány hetesek vagytok most a második babával? És az elsővel könnyű volt a szülésed?

Puszi

2008. okt. 22. 20:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Hat hónapos múlt a kislányom, még odébb van a második baba :) de nem szeretnék egyébként sem nagy korkülönbséget kettőjük között. Én nagyon könnyen szültem, röpke 20 perc volt mindennel együtt. Én ittam a málnalevél teát és homeos bogyókat is szedtem a 36.héttől és a szüléskor is. Nekem bevált.

Tudom, milyen érzéseid vannak, olyan ismerős :) Várni az ismeretlent, amikor tudod, hogy mi lesz, de mégis félsz mert sok dologban bizonytalan vagy, és ááá tök jó. Főleg így utána :) ne aggódj, jó lesz minden.

2008. okt. 22. 23:21
 10/11 A kérdező kommentje:

Hú, most nagyon irigykedek :), 20 perc, nagyon jól hangzik!! én is iszom a teát, szedem a bogyókat, ezen nem fog múlni. Komolyan mondom, erőt adsz a soraiddal, mert ezt csak az tudja átérezni, aki szült, pláne mostanában. A párom is próbál nyugtatni ha rám tör az 'ötperc', de ő mégiscsak egy pasi ugye, nem érzi.

Ha van kedved írhatnánk priviben, én próbáltam most, de nálad nem ad lehetőséget erre...

2008. okt. 23. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!