Ha van fogadott szülésznőm, akkor már a látogatások alkalmával is kell valamennyit fizetni neki?
Ugye nem?!?
Ma voltam nála másodjára, megmutatta a kórtermeket, szülőszobát, vajúdót, beszélgettünk, kérdezgettem, és a végén olyan érzésem volt, mintha várná, hogy megkérdezzem, most mennyivel tartozom...Én nem adtam neki semmit, hisz úgyis kap majd ha megszületett a babám, de olyan fura érzés volt.. hihetetlen, ha tényleg így van. Hogy mehet rá ennyire a pénzre valaki? Egyébként nagyon kedves, segítőkész, megbízható így 2. látásra.
Köszi a válaszokat, egy 38 hetes kismama
Nagyon köszi a válaszokat, a Szent Imrében fogok szülni, és már megbeszéltünk mindent - kivéve a fizetős részt, hogy mikor és mennyit. De persze lehet, hogy én értettem félre a dolgot, csak túl sokáig ácsorogtunk a folyosón az elköszönésre várva..remélem értitek a szituációt..:)
De mindegy, a lényeg, hogy majd csak a végén fog kapni valamennyit, egyébként én is 30-ra gondoltam, persze attól függ, mennyire leszek vele megelégedve.
Köszi mégegyszer!
Még én annyit hozzátennék, h az én szülésznőm még a szülés másnapján is bejött hozzám (aznap nem dolgozott), hogy segítsen mosdóba menni, lezuhanyozni, a tutymót még kinyomogatta belőlem..Nem is beszélve a szülés előtti ctg-kről és a szülés alatti rengeteg segítségről. Majd azokon a napokon, amikor dolgozott, többször is bejött hozzám a nap folyamán, még a baba ellátásában is segített, mindenben!!Én 40et adtam. 30at szántam pedig, de ő nagyon megérdemelte. Esküszöm legközelebb dokit nem, csak őt fogadom meg :)
Neked pedig nagy kalappal, kedves kérdező és sok boldogságot a babóhoz!
:) Köszönöm, Neked is boldog babázást, olyan jó nektek, hogy már túlvagyok rajta! :) Mármint a szülésen. :)
Szép napot mindenkinek!
:) olyan jó az ilyen sorokat olvasni, megnyugtatnak, mert kezd néha para-időszak kialakulni bennem, de tulajdonképpen csak az ismeretlentől félek..:) Hány hetesek vagytok most a második babával? És az elsővel könnyű volt a szülésed?
Puszi
Hat hónapos múlt a kislányom, még odébb van a második baba :) de nem szeretnék egyébként sem nagy korkülönbséget kettőjük között. Én nagyon könnyen szültem, röpke 20 perc volt mindennel együtt. Én ittam a málnalevél teát és homeos bogyókat is szedtem a 36.héttől és a szüléskor is. Nekem bevált.
Tudom, milyen érzéseid vannak, olyan ismerős :) Várni az ismeretlent, amikor tudod, hogy mi lesz, de mégis félsz mert sok dologban bizonytalan vagy, és ááá tök jó. Főleg így utána :) ne aggódj, jó lesz minden.
Hú, most nagyon irigykedek :), 20 perc, nagyon jól hangzik!! én is iszom a teát, szedem a bogyókat, ezen nem fog múlni. Komolyan mondom, erőt adsz a soraiddal, mert ezt csak az tudja átérezni, aki szült, pláne mostanában. A párom is próbál nyugtatni ha rám tör az 'ötperc', de ő mégiscsak egy pasi ugye, nem érzi.
Ha van kedved írhatnánk priviben, én próbáltam most, de nálad nem ad lehetőséget erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!