Ha betartom a terhességi diabétesz-diétát visszafogyhatok valamennyit?
Hízni nem csak szénhidráttól hízol, a terhességi cukorbetegség diéta lénnyege megfeelő CH bevitel, smemi cukor és amiben cukor van.
Ha terhességi cukorbetgséged van fordulj dietetikushoz, ez nem játék, de ő más étkezéssel kapcsolatos tanáccsal is tud szolgálni.
Vizesedéstől is "hízhatsz"
(Én 200 grammmos CH diétán voltam az utolsó 3 hónapban, összesen 12 kg ot híztam, ebből majdnem 4 kg a lányom volt)
Előző vok. Ja az 7 kg mínusz :))
EGyébként 65 kg-val mentem szülni. És végig tartottam a diétámat.
a 7kg mínuszos vagyok.
180-as diétára voltam beállítva, ezt tartottam is egy hétig, de úgy hogy közben figyeltem, kísérleteztem hogy mikor mit ettem, mi emelte meg és mi nem. mindenkinek másképp reagál a szervezete a különböző szénhidrátokra. én kikísérleteztem hogy nekem mi a jó, és utána már nem számolgattam a szénhidrátokat, kb. tudtam miből mennyit lehet.
Ami biztos rossz az a tej, az mindenkinek felviszi hirtelen és magasra a vércukrát, aztán a fehér kenyér, kifli, tészta ilyesmik amik nekem nem voltak jók, csak barnát, diétásat stb. ettem, de azért az is megemelte kicsit. Vettem diétás kekszeket, csokikat, azokbol majszolgattam, de csak módjával, meg kell nézni rajta mennyi benne a szénhidrát, mert azokban is van ám, csak nem cukor, és nem olyan sok. Diétás szörpöt ittam, ezekkel csökkentettem az édesség utáni vágyamat. Ami nekem nagyon bevált, az a Norbi updates kaja. A szülésig azt rendeltem, az soha nem vitte fel a cukromat, bármit ehettem, bármikor. Beleértve az édességeiket, sütieiket is! Aki megteheti annak nagyon tudom ajánlani,amig le nem telik a terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!