Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Mik a lehetőségeim?

Mit tegyek? Mik a lehetőségeim?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tethes lettem. Most 17 hetes vagyok. Nem tudtam róla. Nem voltak előjelei (pl rosszúllét, kívánósság stb) A vérzésem is normálisan megjött. Ezen a héten voltam nőgyógyászaton és ott mondták hogy terhes vagyok és hogy mennyire előrehaladott. Nem vagyunk biztosak a párommal abban hogy még alkalmasok vagyunk arra hogy most szülők legyünk. Persze örülünk de ha még lehet át szeretnénk gondolni minden lehetőséget. Pl: a megszakítást mivel járna, lehet e még stb.. A héten volt az első UHm is és ott azt mondták egészséges. Még nem voltam egy vérvételen se se semmilyen más kezelésen. Őszintén félek a vetéléstől és attól is hogy anya leszek. (Kérem csak kulturált válaszokat adjanak köszönöm)

2017. okt. 7. 07:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%
Gondolom fiatal vagy és azért is félsz.nyugodj meg,el vetetni már nem birod.en is nagyon fiatalon szültem és ugyanígy féltem de mára már a legboldogabb vagyok.ahogy el kezd mocorogni a pocakodban minden meg változik benned hidd el amikor pedig meg szuletik,vele fog születni benned is az anyasag,a feltes,a gondoskodás és sorolhatnám még!
2017. okt. 7. 13:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia. Irtam privit. Ugyanezt eltem at het evvel ezelott
2017. okt. 9. 12:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! 19 éves vagyok a párom idősebb nálam. Az biztos hogy nagyon megilyedtem a hír hallatán mert egyáltalán nem szerettem volna még anya lenni. Nagyon rosszkor jött mert a családom nagyon szétszortan dolgozik európában és igy énrám és anyumra van minden terhelve. Pl: vannak lovaink amiket nekem kell gondozni mert anyám 12 órában dolgozik és hulla fáradt szokott lenni és e mellet beteg is és nem szeretném hogy terhelje magát. Ezért is félek hogy a fizikai munka milyen hatással lesz a babára mert nem engedhetjük meg magunknak hogy felvegyünk valakit dolgozni. A párom gépkezelő és sokszor küldik hetelni ami miatt nem tud nekem segíteni. Szerettem volna babát csak még korainak gondolom, de ha már az életünkbe lépett akkor nem mondok le róla. Csak szerintem mint mindenki aggódik és fél hogy hogy lesz ezután az élet ami nálam túlságosan is bennem van...
2017. okt. 9. 15:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Én írtam a 11es komentet!en is 19 évesen szültem és tudom milyen most ez neked,meg ertelek!nyugodj meg.beszélj anyuddal ha még nem tetted meg és oldjatok meg együtt könnyebb.sok sikert és boldogságot.üdv
2017. okt. 9. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!