Hogyan fordulhat elő, hogy valakinek sem az otthoni terhességi teszt, sem pedig a vérteszt nem mutatja ki a babát, pedig terhes?
Figyelt kérdés
Nem olyanra gondolok, amikor túl korán végzik el, később fogant a baba vagy sokat isznak és felhígul a vizelet, hanem mondjuk az 5-6. héten, vagyis szex után 2 héttel, reggeli első vizeletből vagy vérből. Hogy fordulhat ilyen elő? Nem úgy van, hogy a HCG már a fogamzást követő 14. naptól elegendő mennyiségű a teszthez? Egyre több ilyet olvasok, hogy negatív lett a teszt, miközben már 6 hetes terhes volt. Nekem 5 hetesen simán kimutatta napközben az otthoni teszt.2017. okt. 6. 13:32
1/8 anonim válasza:
Szerintem ilyen nincs. Ennek olyan kamú szaga van. Vérből szerintem ki kell, hogy mutassa
2/8 anonim válasza:
Szex után 2 héttel nem 5-6 hetes leszel.
Szex napja egyébként nem egyenlő a fogantatás napjával. 3-7 nappal később is bekövetkezhet és onnan lehet számolgatni, hogy +7 nap vándorlás beágyazódásig + és innen kb. 1 hét míg elég nagy lesz a vizelet hcg koncentrációja.
Azaz 3 hét is eltelhet a kufirctól mire kimutatja.
3/8 anonim válasza:
Nekem pont forditva volt.😀 Teszt pozitiv de a doki alig latott vmit igy vissza hivott 3 hettel kesobb.
4/8 anonim válasza:
Erre 0,9% az esély és komoly anyagcsere gondra utal!
5/8 anonim válasza:
Azt nem hiszem el, hogy vérből nem lehet kimutatni.
A vizelet alapú teszt az más, de szerintem ott a vesék nem működnek 100%-osan.
6/8 anonim válasza:
Vérből szerintem is kimutatja.
Viszont nővéremnek a teszt nem mutatta, pedig már 6 hetes terhes volt. Nem tudom, van-e köze hozzá, de ő Pco-s.
7/8 anonim válasza:
Vérből minden esetben ki lehet mutatni.
8/8 anonim válasza:
Olyan nincs, biologiai keptelenseg ha vérből nem mutatható ki. Akkor vagy nincs gyerek vagy elrontották a vizsgálatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!