Dm terhesvitamin van olyan jó mint a Femibion?
Figyelt kérdés
2017. okt. 6. 10:26
1/16 anonim válasza:
Hogy van-e olyan jó, azt nem tudom, de én azt szedtem, és végig jó volt a vérképem. A védőnőnek is megmutatttam, azt mondta, hogy az összetétele alapján teljesen rendben van.
2/16 anonim válasza:
Én se tudom az összehasonlítását de nekem femibiontól ment a hasam, DM-eset szedtem végig 2. trimesztertől és tökéletes lett a vérképem és egészséges a kisfiam.
3/16 anonim válasza:
Nem, annál sokkal jobb! Femibionban nincs vas, kellett szednem Neo-ferro-Folgammát a 2. trimesztertől szülésig mindkét Femibionos terhességemnél. DM-essel viszont tök jó volt a vérképem a legutóbbi terhességemnél. Femibion akkor lehet jó, ha a szervezeted nem tudja jól feldolgozni a folsavat. Viszont a Jutavit terhesvitaminja is metafolint tartalmaz, a Femibionnál sokkal-sokkal olcsóbban és tele van ásványi anyagokkal. Ja, és a DM-es még úgy is olcsóbban jön ki, ha veszel mellé omega 3 kapszulát. Komolyan, 2 havi adag 900 Ft. És nem nehéz lenyelni, nem okozott hányingert, sem székrekedést és a picur is 3,4 kg-osan született, szóval még a babát sem fújta fel. :)
4/16 anonim válasza:
Nézd meg az összetevőket. Én nem a Femibionnal, de másik márkás, drága bogyóval összehasonlítottam, és egyetlen egy dolog volt, ami picit kevesebb a DM-esben. Itt is igaz, hogy a márkát fizettetik meg a nőkkel, nem a minőséget, semmivel sem rosszabb a DM-es.
Én is ezt szedem, 32. hétben vagyok, minden laborom tökéletes, a dokim mindig csak néz tágra nyílt szemekkel, hogy ő ilyen leleteket még az életben nem látott. :D
5/16 anonim válasza:
Hasonlítsd össze az összetevöket, szerintem az összes terhesvitaminban pofátlanul kevés vitamin és ásványi anyag van, én lenkei multivitamint szedtem inkább, nagyjából 20-szoros mennyiséget tartalmaz. A vasat, ami ki szokott ürülni terhesen, ne is nézd, mert magnéziummal szedve nem szívódik fel és magnézium minden terhesvitaminban van, azt külön vastablettával kell pótolni, amit másik napszakban vegyél be.
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is úgy vélem hogy nagyon drága a Femibion, de kisfiammal azt szedtem és kicsit furdal a lelkiismeret hogy a kistesóval már "csak" a Dm-est. Tudom butaság. De szedem úgy is a Gal halolajat igy az nem baj hogy nincs benne. Most ahogy nezem az összetevőket kb ugyanaz vagy jobb a dm-es, igy akkor ezek szerint magamban kell rendbe tenni hogy emiatt nem adok kevesebbet a második babának sem.
2017. okt. 6. 11:57
7/16 anonim válasza:
Elsővel "márkás" vitamint szedtem, másodikkal a DMeset. Ahogy előttem is írták, simán jó, sőt!
És igen, kicsit én is így voltam, h az elsővel a többezer forintosat, másodikkal (és most a harmadikkal) meg csak az olcsót....de ez butaság :)
Jó babavárást!
8/16 anonim válasza:
Gravidát vettem először, de egy idő után minden este bevétel után 5 perccel kihánytam. Lecseréltem DM-esre a 10. hét környékén, végig azt szedtem, minden vérképem jó volt, a kisfiam egészséges. MOst tervezzük a 2. babát, most ezt vettem először.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. okt. 6. 12:31
10/16 anonim válasza:
DM-es szedek, teljesen jó, a NÉBIH csinált 1-2 éve vitamin tesztet, a kismama vitamin épp nem volt benne a dm-ből, de más dm-es vitaminokat bevizsgálatak és mind hozza azt, ami a dobozon van. Már csak azért mondom, mert találkoztam olyannal már, aki megmagyarázta, hogy biztos nincs is benne semmi, azért olyan olcsó...Pedig de, sőt még több is, mint némelyik 3-4 ezer forintosban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!