Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Este fájt a jobboldali vesém...

Este fájt a jobboldali vesém eléggé, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
2008. okt. 21. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy hány hetes vagy, de amikor már nagyobb a baba, akkor előfordulhat, hogy elnyomja valamelyik vesevezetéket és emiatt pangás keletkezik a vesében. Ez akár gyulladáshoz is vezethet. Én 29 hetes voltam, amikor uh-n ezt észrevették, mindig jobb oldalamon tartózkodott a baba, én is az esetek döntő többségében a jobb oldalamon aludtam és a baba akkor volt már olyan nehéz, hogy a folyamatos nyomásával problémát okozhasson a veseműködésemben. Szerencsére akkor még nem volt nagy a gond, nem volt gyulladás, viszont azt az utasítást kaptam, hogy felejtsem el a jobboldalon fekvést, próbáljam meg a babát valahogy elszoktatni onnan.

De ez csak egy tipp.

2008. okt. 21. 18:04
 2/4 A kérdező kommentje:
20 hetes vagyok most!De elég kellemetlen volt.Remélem nem gyulladás,de megfogadom a tanácsod,köszönöm.csak nekem nehezebb lesz,mert ikreket várok..
2008. okt. 21. 18:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is a babók nyomhatták. Vagy nem lehet, hogy tele volt a hólyagod és azért?

Mindenesetre ha többször is fellép ez a panasz, szólj a dokidnak, elküld majd vese UH-ra.

2008. okt. 21. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:

szia!

kb. ennyi idős terhes voltam amikor ugyanezek a panaszaim voltak. a dokim azt tanácsolta, hogy esténként igyak 3 korty vörösbort. 3 napig ittam, és elmúlt:)

2008. okt. 21. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!