Baja lehet a babónak attól, ha egyszer szeretkezünk, ha a méhnyakam 1 cm-re rövidül?
Figyelt kérdés
Már több, mint egy hónapja nem voltunk együtt és hát... jó lenne már :) A méhszájaim a külsőt kivéve zártak, az egy ujjnyira van nyitva. Természetesen óvatosak lennénk. A 35. hétben járok.2008. okt. 21. 17:19
1/3 anonim válasza:
Szia. Nekem igaz, hogy csak 2 cm-re van megrövidúlve a méhnyak, de a külső méhszáj nekem is nyitva van egy újjnyira. Mi szoktunk együtt lenni, de gumi nélkül begörcsöl a méhem elég sűrűn egymás után, ugyhogy én javasolnám a gumit, ha szeretkeztek. Minden jót!34 hetes kismama.
2/3 anonim válasza:
A méhnyakam nekem már az 5. héttől 1 ujjnyival rövidebb, és a dokim akkor sem tiltott el a szextől, pedig akkor veszélyesebb, mint neked most.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!
2008. okt. 23. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!