Van okom aggódni?
Ez a lent van a has egy nagy baromság... Attól függ hol és hogyan fekszik a baba. De egyenlőre még a köldököd fölé se ment, tehát alap, hogy lent van. Teljesen független a szüléstől. Csupán azért mondják, hog ylehet összefüggés, mert sok baba szüléshez befordul és ettől olyan pózban van és úgy néz ki mintha leszállna a pocak, pedig van akinek már 30. hét előtt is lefordul a babája... Szóval no para :D
No meg az én példám, 33. héten képeken látszódott, hogy lentebb került a hasam megváltozott a formája is. Még is 40+6-ra indítottak, sőt a gyerek egyáltalán nem helyezkedett be, 12 óra vajúdás után sem ment lefele, nem is tágultam és még császár is lett, pedig nekem tényleg megvolt a leszáll a has történet :D
Boldog babavárást, és a barátnődnek üzenem idegesítsen mást... talán nem kéne rémisztgetni egy kismamát, pláne, mikor önmagunkat is rémisztgetjük a terhesség alatt... elég az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!