Nektek mikor lett erős pozitív a teszt?
Nekem sem volt sose erősebb a tesztcsík a kontrollnál, pedig kíváncsiságból még 10 meg 16 hetesen is csináltam. :D
Az összes olyan közepesen-erős volt nekem is. Facelle, X-epil, Expect, meg vaterás 10 vagy 15-ös David tesztet próbáltam.
Koszonom ezt a sok valaszt. Igazabol azert irtam mert kicsit aggodom. Mar csinaltam 7 tesztet. 11 dpo nagyon halvany pozi, 12 dpo halvany pozi, aztan nemvart napjan digitalissal pozitiv (3-4 hetesnek irt), aztan nemvart utan egy nappal gabriel kozepes pozi (errol linkeltem kepet). Aztan nemvart utan 2 nappal (mivel aggodtam h miert ilyen halvany a gabriel) csinaltam expect tesztet aminél a tesztcsik erosebb lett mint a kontrollcsik. Viszont arrol meg azt olvastam olyan fajta h mindenkinek eroa vonalat mutat.. lehet hulyeseg. Na de nemvart utani napon ez a teszt sztetek jo:
Tökéletes a teszted. Pozitív. Gratulálok! Boldog babavárást!
Most már nem kell többet tesztelned,ha gond lenne megjön a mensid azt észrefogod venni de nem lesz semmi gond. Ez már nem múlik el nem olyan mint a bárányhimlő 😊mert elhinni ;)
11napot késett a menstruációm amikor meg csináltam reggel a tesztet és erős pozitív lett
Furcsa is volt mer előtte rosszul voltam meg kesett is igy meg csináltam és ez az eredmény. ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!