Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért baj ha többet hízok...

Miért baj ha többet hízok mint 16kg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

31+2 hetes kismama vagyok.

70kg voltam a terhességem elején, de ma már 88kg-nál tartok. Az utolsó 2 hónapban a megszokott +2kg helyett +5kg-t híztam, pedig semmit sem csináltam másképp. Heti 2x tartok almanapot (semmi mást nem eszek csak almát) de ekkor olyan szinten feszült/ideges/mérges vagyok hogy minden apróságon felhúzom magam, azon is hogy pl: miért pont kék az ég miért nem piros?! XD És iszonyat bunkó tudok lenni ha éhes vagyok pedig alapjáraton nem vagyok az...

A babával minden rendben, a vérnyomásom nem magas, cukros sem vagyok, csak vizes egy picit de tényleg nem durván. A doki meglepődött mikor mondtam neki mennyit híztam (mindig kérdezi) mert abszolút nem látszik hogy +18kg-t felszedtem, viszont mondta ne hizzak többet. A védőnő is szokott ezzel "csesztetni" ne hízzak..

Szóval,szeretnék tanácsot kérni tőletek, mit csináljak hogy ne hízzak annyit?

2017. okt. 2. 10:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A gyumolcsbol sem jo a sok. Inkabb husok, zoldsegek,rizs
2017. okt. 2. 17:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Kérdező nem eszel rendesen. A délben normál ebéd is egy tág fogalom. Nagyon sok szénhidrátot eszel. A reggeli vacsi meg bocsi az nem rendes étkezés. Minden étkezésnél legyen fehérje zöldség és a gyümölcs kiegészítése legyen ne azzal akarj jól lakni.
2017. okt. 2. 18:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Az sem mindegy, hogy miből jön össze a felszedett tömeg. Tudjuk, baba, magzatvíz, vér, zsír, de ott van a szövetek közti víz is. Nem dagad a lábad, kezed, sb? Mert ha túl sok a vízvisszatartás, az is magasabb súlyt produkál, miközben a szó szoros értelmében nem hízol. Én így jártam, első terhességemnél 20 kg-t híztam, a kórházból már 11 kg-val kevesebbel tértem haza 3 nap után, tehát jó része víz volt. A többi, ami tényleg plusz zsír volt, lement szerencsée a szoptatással négy hónap alatt.
2017. okt. 2. 22:09
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Eljutottam arra a szintre hogy "leszarom" :D Inkabb hizzak de legyek nyugodt, mint hogy törekedjek a ne hízásra de akkor megkúr az ideg az éhség érzet miatt.. Szerintem több kárt okozok a babának azzal ha állandóan stresszes vagyok mint azzal hogy hizok par kilót.. Arról nem beszélve hogy a párkapcsolatom is majdnem ráment erre a "próbálj ne hízni" dologra.
2017. okt. 4. 03:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Csak, hogy nagy túlsúlyod a gyerekednek is árt. Érte nem vagy képes egészségesen étkezni?
2017. okt. 4. 08:33
 16/17 A kérdező kommentje:
175 centisen nemhiszem hogy túlsúlyos vagyok/voltam..
2017. okt. 4. 12:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát 70 kgval de, most meg közel 90el pláne.
2017. okt. 4. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!