Mellszívót visztek a kórházba?
Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 12:44
1/8 anonim válasza:
Én nem.De ha lenne, lehet hogy bevinném.Én nem fogok mellszívót előre venni.Hallottam már olyat, hogy valaki megvette a drága Aventest, és nem volt teje.A barátnőmnek volt valami kézi pumpás olcsó, de leginkább kézzel szeretett fejni.Így amíg nem tudom, hogy hogy állok a saját tejemmel, addig nem veszek.Persze pozitívan állok hozzá, és szoptatni szeretnék, de akármi lehet, és akkor felesleges pénzkidobás volt.
2/8 anonim válasza:
Először kérdezd meg a kórházban, hogy lehet e használni. Mert nálunk pl. nem lehet, csak kézzel fejni. Kivéve akkor, ha a koraszülöttre kerül a baba, ott van fejőszoba.
3/8 anonim válasza:
Én nem vittem, még szinte be sem indul a tej, amikor haza lehet jönni, én nem tudtam volna mit lefejni a kórházban. Ha valamiért több napot kell bent maradni, kérdd meg a párod, hogy vigye be. Szerintem felesleges.
4/8 anonim válasza:
Hát én jól jártam hogy bevittem az biztos.
Igaz inkubátorba került a babám 3 napid,de hát addig valahogy rá kellett segíteni a tejnek hogy beinduljon.Úgyhogy én keddi nap 12:10 kor megszültem és másnap reggel már jött a védőnő hogy kezdjek fejni és ami lejön adjam föl mert szüksége van rá a babának.Reméljük azért te egyből mellre tudod tenni a babád,de minden eshetőségre föl kell készülni.Enni nem kér,a táskában meg elfér.
5/8 anonim válasza:
Én vittem és kellett is, szerintem nagyon hasznos. Az egyik anyukának úgy bedurrant a melle, hogy este hívta apukát, hogy kerítsen pumpás mellszívót, az mentette meg a gyulladástól. Pár hónap múlva megint megyek, mindenképpen vinni fogok.
6/8 anonim válasza:
Nem vittem,nem is lehetett még fejni sem(kézzel).Akkor örülsz ha jól lakik a babád... Igaz most sem fejem a mellemet,már 5 hónapos a babóm,nagyon szépen fejlődik...Szerencsére csomós sem lett soha.A mellszívó meg a szekrényben hánykolódik :D
7/8 anonim válasza:
Szia! Én az első fiammal úgy voltam, hogy nem veszek előre, ki tudja lesz-e rá szükségem. Már a kórházban szóltam a férjemnek, hogy szaladjon el megvenni, mert sürgősen kell. (nekünk Aventes vált be, a szobában mindenkinek ez volt) Nem bántam meg, hogy nem vettem meg előre, pont jó volt így. Nemsokára születik a második fiam, most sem viszem be, ha szükséges, majd behozza a férjem.
8/8 anonim válasza:
Én nem vittem be,pedig el kelt volna.... Második napra kb. úgy beindult a termelés,h bedagadt a mellem,és belázasodtam,így egy nappal tovább kellett bentmaradnom.Férjem behozta nekem a mellszívót,és fejnem kellett folyamatosan.Jó volt,mert tápszer helyett az anyatejet kapta a kicsi éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!