Szeretnénk 3 babát.Mire szülnék már 38 leszek.A második gyermekem előtt kettő vetélésem volt ami nagyon megviselt!Nagyon nehéz terhessègem volt.Ezért félek hogy nehogy megint elvetéljek.Még csak tervezzük már szedem a vitamint.
A szomszédom ennyi idősen szülte a másodikat, tizenakárhány év van a 2 gyerek között.
Nem volt semmi gond a terhességgel
2017. okt. 1. 15:20
2/6 anonim válasza:
Én anyám 40. születésnapja előtt 2 nappal születtem. De volt osztálytársam, akinek még idősebb volt az anyja a születésekor. Ez még nem vészes, mindenesetre sok sikert s vigyázz magadra! :)
2017. okt. 1. 15:31
3/6 anonim válasza:
Van egy régi osztálytársam, 26 évesen, beültetéssel esett teherbe, koraszülött és oxigénhiányos lett a babája. Előtte 4 évig próbálkoztak és 3 vetélése volt.Most szinte azonnal otthagyta a munkát ahogy megtudta terhes,mégis ez lett. Egy másik ismerősöm meg 37, 40 és 42 évesen szült 3 egészséges babát termeszetes úton és termeszetesen is esett teherbe. 6-7 hónapos koraig dolgozott mindegyikkel. Szóval a kor nem számít annyira, mint mondják. Amiatt jobban aggodnék, hogy már volt 2 vetélésed,tehát valamilyen szinten "hajlamos " vagy rá, viszont utána született egy egészséges babád,úgyhogy mindenképp érdemes megpróbálni, kérd ki az orvos tanácsát és kövesd az utasításit,pihenj sokat ha sikerül a baba stb. Én mindenképp próbálkoznék ha szeretnék babát, olyan 42-43 éves korodig ne add fel. Sok sikert:-)
2017. okt. 1. 16:30
4/6 anonim válasza:
35 évesen szültem az elsőt, 38 évesen a másodikat. Mindkét terhesség gyorsan összejött (1. és 3. kísérlet), probléma mentesek voltak, szülés után gyorsan regenerálódtam, a gyerekek makk egészségesek. Ha szeretnék harmadikat, 41-42 éves koromig vállalnék.
Vágjatok bele!
2017. okt. 1. 19:06
5/6 anonim válasza:
41 leszek, mire megszületik a 3.babánk!😉
2017. okt. 1. 19:53
6/6 anonim válasza:
Nem a kor számít, hanem az egészségi állapot. Ha valaki egészséges, nincs krónikus betegsége, nincs elhízva és nincs magas vérnyomása, valószínűleg gond nélkül kihord egy babát 40-hez közel is, legfeljebb egyel több vizsgálat van a genetikai eltérések kiszűrésére.
Én 38 évesen szültem a nagyobb lányomat, 42 évesen meg az iker gyerekeimet (akik spontán fogantak), és mindhárman egészségesek. Problémamentesek voltak a terhességeim, még az ikreterhesség is, az ikrek 36 hétre jöttek ugyan, de nem voltak a PIC-en egy percig sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!