Utrogestan szedek 2hete barnázás miatt. Akkor szinte rögtön elmúlt?
Figyelt kérdés
Most viszont megint barnázok tegnap óta és elég nagy mennyiségben. 7 hetes vagyok.félek. A mensi is ilyenkor jött meg mindig hó végén. Ez az áll mensi is lehet? Hétfőn megyek uh ra. Mért 2 hete még nem látszódott szívhang. Mitől lehet a barnázás? Ja.... És azt kifelejtettem hogy közben ég és viszket is odalent....2017. szept. 30. 20:26
2/12 anonim válasza:
Hat akkor valamit össze szedtel!:(
Én biztos bemennek a nőgyógyászati ügyeletre , hétfőig nem ülnek a baberjaimon!:(
Elvileg nem lenne szabad barnazni hacsak nem hematomad van.
3/12 anonim válasza:
mennyi utrogestant használsz? én 2*2-t (kúp) elejétől fogva és így nincs semmi barnázás. hívd fel a dokit, h mit tegyél
4/12 anonim válasza:
plusz 3*1 magne b6!!! nem görcsölsz? lehet amugy az ál mensi is, de pl nekem is most lenne, de nincs semmi, szóval semmi nem törvényszerű
5/12 anonim válasza:
Én be mennèk az ügyeletre,nem várnèk Hétföig.Valoszinü össze szedtél 1 jo kis gombás fertözést is ami ugye elég veszélyes terhesség alatt.Ha napok ota tart a batnàzás akkor miért nem mentél el eddig orvoshoz?
6/12 anonim válasza:
5 hetesen kezdődött a barnàzàs, többféle progeszteront kaptam. Úgy engedtek el hogy a lelkemre kötötték hogy egy hét múlva kontroll, panasz esetén pedig azonnal! Én nem vàrnàm meg a hétfőt, sem a barnàzàs sem a fertőzés miatt.
7/12 anonim válasza:
Így van nekem is anno azt mondták mikor Utrogestant szedtem, hogy panasz esetén azonnal menjek be a kórházba, ne várj holnapig! Remélem minden rendben lesz. :)
8/12 anonim válasza:
Én elmennék az ügyeletre. Kérdező hogy vagy?
9/12 A kérdező kommentje:
Bejöttem a kórházba.. Sajnos nagyon rossz hírek... Itt bőgök a kórházi ágyon. 4kor lesz a műtét. Nem maradt meg a magzat. A petezsák minimális
2017. okt. 1. 14:05
10/12 A kérdező kommentje:
Szörnyen érzem magam. Zokog nem -bírom abbahagyni. Annyira beleéltem magam. Van egy 4.5 éves kisfiam már. Ő szegénykém most reggel óta lázas... szörnyü egy nap....
2017. okt. 1. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!