Elmúlt már valakinek a barnázás magától?
Figyelt kérdés
6 hetes kismami vagyok,egy hete szedek Utrogestan-t,2x1-et, mert már volt egy vetélésem,és pár napja barnás-rózsaszines folyásom van, inkább éjjel és reggel, napközben szinte semmi.Ma reggel is volt, de azóta mintha elvágták volna.Lehet, hogy elmúlik magától?Volt már hasonló tapasztalatotok?2009. júl. 13. 14:44
1/7 anonim válasza:
sajna az utró is csinál felmaródsát, de elmúlik ne félj
2/7 anonim válasza:
Nekem teljesen elmúlt az Utrotól, napi 3-at kellett szednem...
Hamarosan elmúlik, szerintem, nekem 4 nap kellett, hogy tényleg ne legyen még színes folyás se...
3/7 anonim válasza:
Én Duphaston-t kaptam, mert véreztem, utána még kb. 2 hét volt, mire a pirosból barna lett, majd elmúlt. Volt, hogy egy napig semmi, aztán megint egy kicsi. A doki azt mondta, hogy ez így szokott lenni. Remélem fekszel egész nap és pihensz.
Szorítok neked!
4/7 anonim válasza:
Én is hat hetes vagyok. Három napig volt barnás folyásom az ötödik hét környékén, voltam dokinál, nem adott rá semmit, mindent rendben talált. Azóta elmúlt magától, már egyáltalán nincs.
5/7 anonim válasza:
én lassan már hat hete szedem. Nem kimondottan barnázásom volt, hanem inkább két hetente egyszer jött valami barnás vérféle belőlem. Első alkalommal egész nap pecsételtem utána, azonnal rohantunk az orvoshoz. Azóta is előfordult már kétszer, de már tudom, mitől van, nem idegeskedem annyira miatta, mint első alkalommal, és már nem is pecsételek utána, egyszer jön, utána meg mintha elvágták volna. 2*1 utrot szedek én is, de én lenyelem, nem hüvelyben.
6/7 anonim válasza:
Akkor én biztos az extrém változat vagyok, mert nekem a 8. héttől kezdődött és a 12. hét betöltésének napjáig tartott. 2x2-vel szedtem az Utrogestant. A babám jól van a dokim szerint a szervezetem nem tudott átállni, kellett neki egy kis idő. 24 hetes km
7/7 anonim válasza:
Nekem is írtak fel. A 12. hét után elmúlik, de ha előbb megszűnne akkor se hagyd abba a gyógyszer szedését!!!
A babádnak nem ártasz vele, a 14. hétig szokták szedetni biztos ami biztos alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!