Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Festhetek ablakot? 35 hetes...

Festhetek ablakot? 35 hetes kismama vagyok.

Figyelt kérdés

Szépítjük kicsi lányunk szobáját, és szeretnék a férjemnek segíteni, abban, hogy lefestem az ablakot.

Odakint a szabad levegőn, esetleg maszkal:D

Nem árt a babánknak??

2010. máj. 28. 09:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem fesse csak le a férjed az ablakot, Te meg majd pucold meg, szerintem. hiába levegő, meg maszk....nyitott ablaknál pucolom a fürdőszobát, és még akkor is vagy 1 óráig bentmarad a szag az orromban, mert tömény vegyszer.
2010. máj. 28. 09:50
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod. Hát, igen gondoltam erre a válaszra.

Férjem sem engedni, mert szerinte is káros lehet a babóra.

Csak segíteni szerettem volna, nemsokára itt a idő és még sok minden hátra van:-(

2010. máj. 28. 09:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Annakidején én elfoglaltam magam a babaruci mosással-vasalással, a férjem meg intézte a "nagyobb" dolgokat. 35 hetes vagy , ilyenkor tudom hogy teng benned az energia, de hidd el most a nyugalom, pihenés mindennél fontosabb, mert ha megszületik a baba, 24 órás szolgálatban leszel, és ott nem fognak körülötted "ugrálni", az már a te feladatod....:)
2010. máj. 28. 10:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nyugodtan festheted kint, én 34 hetesen festettem az udvaron.

2010. máj. 28. 10:18
 5/7 anonim ***** válasza:
En meg kint a szabad levegon sem festenek.
2010. máj. 28. 13:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 25 hetes vagyok, de napok óta kerítést festünk. Semmi bajom nincsen tőle sem nekem, sem a babának. Én megkérdeztem a védőnőt, azt mondta, ha nagyon szellős helyen festek akkor csinálhatom, persze odafigyelve. Szerintem festhetsz te is.
2010. máj. 28. 14:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem fogok festeni, elhívtam öcsémet:-)

Így apának lesz segítsége!

24-órásszolgálatban , na igen tudom:-) Nekünk Bianka már a 2.kiscsaj lesz:-) Már van egy 5 éves "nagy" lányunk:-)

2010. máj. 28. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!