Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kézi, vagy elektromos...

A kézi, vagy elektromos mellszívó a jobb?

Figyelt kérdés
És mennyibe kerülnek?
2008. okt. 21. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
A kórházban elektromos van és nagyon jól szív, ezek után én kézit vettem itthonra és hát jól érezhető volt a különbség. Elektromosat vegyél, ha megteheted, bár az drágább jóval, de időt és energiát takarítasz meg. Ha pedig a kézinél maradsz, akkor mindenképpen legyen rajta állítható a szívás erőssége!
2008. okt. 21. 14:45
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
nekem van kezi es elektoromos is! es mindenkeppen az elektromos a jobb!
2008. okt. 21. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Sziasztok!

Én 22 hetes vagyok, de még fogalmam sincs hogy kell használni a mellszívót. Ezt megmutatja majd vki a kórházban vagy a védőnő? Még annyi mindent nem tudok, remélem mindenre rájövök szépen lassan, vagyis inkább majd mikor megszületik a baba.

2008. okt. 21. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kézit vettem nekem ez is megfelel, és elég jó árban is vannak. Kb.2000ft-tól kaphatsz már

A nővérem viszont elektromost vett, ö esküszik rá hogy sokkal jobb mint a kézi, de elég drágák. Kb. 10.000ft-tól kezdödnek.

További jó babavárást!

2008. okt. 21. 15:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Az én környezetembe (5-7kismama) mindenki az Avent kézit dicsérte,hogy milyen jó :) Én is azt vettem,majd kiderül,nekem ajánlották.Ez most olyan 15ezer körül van.

Minden jót,38hetes kismama

2008. okt. 21. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első babámnál a kórházban kifejezetten ellenezték az elektromos mellszívó használatát, mondván: tönkreteheti a mellett, egész pontosan megnyúlhat a bőr. Hozzá kell tenni, nekem az átlagosnál jóval nagyobb melleim vannak, így lehet, hogy egy kisebb mellű nőnél nem jelentkeznének ilyen problémák. Amúgy nekem is az Avent-et ajánlották, ebből a kézi valóban 15 ezer Ft körül mozog, az elektromos meg kb a duplája. :(
2008. okt. 22. 09:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Medela Harmony kézi mellszívóm van, szerintem jó. Én a maradék tej lefejésére használom, erre a célre tökéletesen megfelel. Bent a kórházban szintén Medela volt, de elektromos, nekem az fájt. Amúgy attól is függ mire akarod használni. Ha állandó fejésre, mert pl. nem tudsz mindig szoptatni, akkor gépi, ha néha kell vagy maradékot fejni, akkor elég sztem a kézi.

Az enyém 12.000 volt.

2008. okt. 22. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!