Elektromos vagy kézi mellszívó a jobb? És melyik márka vált be nektek?
Harmadikat várom, soha nem volt mellszívóm...
A kórházban kérj meg egy szülésznőt hogy tanítson meg kézzel fejni..
Elvileg a baba kiszopizik mindent.. ha marad azt kézzel knnyű kifejni.. az erős ingertől amit a mellszívók okoznak csak max jóval tbb tejed lesz.. Nekem mindegyk babával egy-egy alkalommal durrant be a ellem.. szépen kimasszíroztam aztán mellre raktam a babámat.. nem mondom baromira fájt.. lázas is voltam tőle de a meleg zuhany alatti masszázs és a szoptatás segített.És beállt a tejci mennyisége a baba igényeire. Mindig volt elég, és szinte semmit nem kellett kifejnem.. Igény szerint szoptattam fekve-talán a testhelyzet is számít mert a mell más helyzetben van, talán jobban kiürül.. és minden alkalommal másik mellből etettem. az első babám 21 hónapig, a második 14 hónapig szopott-- el kellett választanom mert tervbe volt a harmadik... elválasztás után 6 hónappal még volt tejem... a kistesó is csak 11 hónap után fogant meg.. ha ezt tudom tovább szoptatok:(
Remélem hasznos voltam! szívesen segítek még ha kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!