Melyik a legjobb elektromos mellszívó?
szia
HÁT AZ AVENT KÉZI MELLSZÍVÓ TÉNYLEG SEMMIT SE ÉR..
de az elekromos sem 2 nap után beadta az unalmast
esküszöm kézzel 2 perc alatt lefejtem a tejemet
mindkét mellemből pedig jó tele volt mindkettő.
1 éve szültem.
Nekem is Medele volt.Nagyon szerettem,mivel az én babám nem szopott állandóan fejtem.1 éves volt amikor leálltam a fejéssel,tökéletesen működött a gép végig.
Nagyon köszönöm a válaszokat! Azt hiszem, hogy én is a Medelát fogom kipróbálni. Arról már mástól is hallottam, hogy egész jó, bár a barátnőm nem ezt a mini változatot használta, hanem a kórházit, amit Pestről lehet bérelni, havi 10ezer-ért, az pedig nekünk nem fér bele! Pláne, hogy debreceniek vagyunk és nem szállítják házhoz...
De akkor remélem, hogy ez a mini be fog jönni!
Esetleg erről mi a véleményetek, ismeri valaki?:
Én az elektromos medelát használtam,ömlött a tejem.
Műlt hét pénteken befejeztem az anyatejleadást,mert már a kisfiam 16.hónapba lépett.Havi szinten még mindig elvittek 25-30 litert.Már apasztógyógyszert szedek!!!!!
Kedves utolsó előtt válaszoló. Borzasztóan irigy vagyok!!!! :)) Annyira jó ilyet hallani! Tényleg gratulálok!
Kedves utolsó, ma beszélek a barátnőmmel és aztán írok neked mindenképpen! Jó? Valószínűleg telefonszámot fog adni. Délután vagy legkésőbb holnap küldöm neked!
Nagyon köszönöm a válaszokat!! Azt hiszem én is a medelánál fogok maradni, mostmár eldöntöttem!
Sziasztok!
Itt megtaláljátok a bérlési központok elérhetőségeit:
Ha egyik sincs közel akkor szerintem kérdezz rá a forgalmazónál hogy hol van a legközelebbi, mert nem biztos, hogy a honlapon minden adat naprakész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!