Melyik a legjobb elektromos mellszívó?
Milyen a Saro, Living Lab vagy a Baby Ono mellszívó?
Tapasztalatokat kérek.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Ügyesen, okosan gondolkodsz előre :)
(Amit én írtam az, hogy valóban KÉZZEL kellett kifejni a tejet, nem kézi eszközzel, pl. azzal a bicikliduda-szerű üvegtölcsérrel, mert az éppen csak hogy kiszívta az elejét, aztán nem jött semmi. A mell meg kőkemény maradt.:(
Szia!
Szerintem ez személyfüggő...nekem váltig állította egy barátnőm, hogy a tommee tippee-s szívó nagyon jó. nos, szánomra használhatatlan volt. ellenben a kézivel, ugyanabból a márkából, az okés volt. a végére abbahagytam a fejegetést, mert totál összezavarta a cicijeimet.. addig csomós volt, annyira bedurrant, aztan meg semmi. mostanra(3,5 hós), beállt.
Avent elektromos.
Anyatejleadó vagyok napi 2 literrel. Az első két hónapban kézivel csináltam, hát ez maga a megváltás.
Nekem a 79%-oshoz hasonló tapasztalatom van.
Medelát használtam, nem voltam vele megelégedve. Kézzel én is többet ki tudtam fejni. (Mondjuk napi 400 milinél így sem volt több sosem. Sajnos...)
Szintén avent elektromos.
(és szintén tejleadó:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!