Éjszakai ébrenlét, "lábzsibbadás" szerűség nem hagy aludni! Ötletek, hogy mitől lehet és van-e rá megoldás?
szia. én 23 hetes vagyok és pl. ma reggel is 4,15-kor keltem és forgolódtam 5,45-ig míg végül felekltem hogy készülődjek a munkába indulásra. nekem a zsibbadás azt a vizesedést jelezte. indítottam több kérdést is róla, éppen tegnap volt egy ilyen kérdésem. sajna nekem semmi sem segít. zsibbad a kezem, fájnak ha mozgatom az ujjaimat, fáj az alkarom, érzéketlen, van hogy éjjel 2-szor is felkelek rá. ha kimegyek pisilni alig bírok a talpamra állni mert az is fáj. tegnap aztán beszereztem két homeós bogyót, rmeélem hazsnálni fog.
sajna nincs megoldás ezekre, én is kb.5 hete van hogy álmatlanul forgolódom éjaszaka. általában 23 körül agyoncsap az álom, az elalvással nekem sincsen bajom. azt modnják hormonok. én bekapcoslom a tévét olyankor és azt nézem, attól visszaálmosodom. probálj meg nem felkelni, hallgaatni rádiót vagy valami kellemes zenét, a lényeg hogy a nyugodt testhelyzetet ne nagyon zavard meg erősebb fénnyel, megterheléssel.
jobbulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!