Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a Dorián...

Mi a véleményetek a Dorián névről?

Figyelt kérdés
Második fiunk fog születni hamarosan és az elsőnél sokkal egyszerűbb volt a névválasztás, de most teljesen elvagyunk veszve.. Tetszik még a Milán (de azt a férjem nem szetetné) és a Félix. Attól fél hogy Dórinak fogják csúfolni, de szerintem minden névből lehet gúnyt űzni.. Az első fiunk neve sem volt szokványos, most már sajnos sok van belőle, ezért olyan nevet keresek ami nem hagyományos (pl Bence) de nem is túl extrém (pl Eliot).
2017. szept. 26. 22:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
19%
9-es, ez ugye vmi vicc? felsoroltad a legrondább c. neveket...
2017. szept. 27. 00:04
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
nagyon jó a Dorián!
2017. szept. 27. 00:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Csanád - magyar eredetű, régi magyar Csana névből származik

Lénárd - germán eredetű

Marcell - latin eredetű

Merse - szláv eredetű, régi magyar személynév

Noel - francia eredetű

Oszkár - germán eredetű, angol illetve skandináv névből ered

Sebestyén - a latin Sebastianus név rövidülésének magyaros alakja

Samu - héber

Xavér - spanyol eredetű

Teodor - görög,latin,német eredetű.

Valóban mind roma név. Még szerencse,hogy nem neked ajánlottam, illetve ha már belepofázol a kommentek közé, adj valami hasznos tippet is.

2017. szept. 27. 00:36
 14/18 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a neveket, sajnos egyik sem fogott meg igazán. Illetve az első fiunk neve azért közte van :D
2017. szept. 27. 06:55
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik a név, és csak azért tudok nem nőiként rá gondolni, mert láttam a Dorián Grey c. filmet. Bár a film miatt szintén nem merném adni (horror film XD )
2017. szept. 27. 07:17
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Eseeetleeeg.. Ármin,Ábel,Áron,Hunor,Patrik,Olivér,Kornél, Vince,Antal?
2017. szept. 27. 10:14
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A férjemet Adriánnak hívják, nekem sosem volt lányos név még úgy sem, hogy a közvetlen családja Adrinak becézi. A Dorián szép név, az egyik kedvenc könyvemet idézi föl bennem Oscar Wild-tól :) és még az a hátránya sem származhat belőle mint a férjemnek, hogy sokszor ha bemutatkozik, főleg telefonban persze, Adriennek értik a nevét.
2017. szept. 27. 10:29
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A fiamat így hívják. Imádom a nevét.😃
2017. szept. 27. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!