Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a Dorián...

Mi a véleményetek a Dorián névről?

Figyelt kérdés
Második fiunk fog születni hamarosan és az elsőnél sokkal egyszerűbb volt a névválasztás, de most teljesen elvagyunk veszve.. Tetszik még a Milán (de azt a férjem nem szetetné) és a Félix. Attól fél hogy Dórinak fogják csúfolni, de szerintem minden névből lehet gúnyt űzni.. Az első fiunk neve sem volt szokványos, most már sajnos sok van belőle, ezért olyan nevet keresek ami nem hagyományos (pl Bence) de nem is túl extrém (pl Eliot).
2017. szept. 26. 22:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egész jó. Nem mondom, hogy adnám a saját gyerekemnek, de másnál tetszene.
2017. szept. 26. 22:17
 2/18 anonim válasza:
100%
A Dorián nagyon jó név , ez hogy csúfolják miatta meg hülyeség.
2017. szept. 26. 22:23
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Még sosem hallottam, és így elsôre azt hittem lány név.

De a hangzása szép.

2017. szept. 26. 22:23
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Szép a Dorián és a Félix is. Nekem az Adrián/Adorján tetszett régen, most Botond párti lettem.

Csúfolni bármit tudnak a gyerekek, ha nem a nevét, akkor majd a szemszínét, hajszínét. Ezzel nem érdemes foglalkozni. Ha nektek tetszik ez a név nyugodtan adjátok.

Esetleg Benjamin,Bertold,Kende,Csongor,Alex?!

2017. szept. 26. 22:24
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek egy Doriant, nem tudom, nekem lanyos nev.

A Felix jobban tetszik.

De a ti gyereketek lesz :)

2017. szept. 26. 22:26
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Közben találtam itt még több kérdést a Dorián névre vonatkozóan, én magam sem tudom hogy tetszik-e, sokan azt írjám feminin, és hogy lányos. :D Utolsónak külön köszönöm a neveket, írhattok még nyugodtan, totális sötétség van neveket illetően sajnos. :(
2017. szept. 26. 22:27
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
A Félix nekem jobban tetszik.
2017. szept. 26. 22:29
 8/18 anonim ***** válasza:
66%
1-es vagyok. Nekem a Félix egyáltalán nem tetszik. A Milán semleges, viszont elég gyakori. Nekem ezek közül a Dorián tetszik a legjobban. Esetleg Domán?
2017. szept. 26. 22:36
 9/18 anonim ***** válasza:
54%
Csanád,Lénárd,Marcell,Merse,Noel,Oszkár, Sebestyén,Samu,Xavér,Teodor?
2017. szept. 26. 23:58
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagyon nőies.
2017. szept. 27. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!