Ez miatt császározhatnak?
Sziasztok!
18 hetes kismama vagyok, és a következő dolog miatt idegeskedem :
Első kisfiam születésekor nagyon rosszul alakultak a dolgok, megszorult a szülőcsatornában, órákig szenvedtünk, császározni már nem tudtak, mert lent volt teljesen, de ki sem tudott bújni.
Végül vákuummal született, de oxigénhiánnyal, sokáig kezelésekre jártunk vele..
Most vagyok várandós a 2.babámmal, és hetek óta egyre elviselhetetlenebb csípőfájdalommal élem a mindennapokat, estére feküdni is alig bírok, mintha ki akarna szakadni a combcsontom,és most tudtam meg Édesanyámtól, hogy csípőficammal születtem annak idején, feltehetőleg innen voltak állandóan panaszaim.
Szerintetek ez ok lehet arra, hogy császárral szüljek másodszorra, egyáltalán szóljak az orvosomnak róla, vagy természetes is lehet ez a csípő fájdalom kismamáknál a csontok alakulása miatt?
Kétségbe vagyok esve, mit tegyek, mert teljesen indokolatlanul sem szeretnék császárt, titkon abban bízom második szülés könnyebben menne...
Valaki járt így elsővel, második szülés, hogy alakult?
Köszönöm szépen előre is
"de ott van a fejemben az az elhalványulni nem akaró emlék, mikor fiamért küzdöttek az orvosok... Nem szeretném még egyszer átélni, és a baba érdekeit tartom szem előtt!"
akkor kérd a császárt, ha máshogy nem megy, vastag borítékkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!