Kb 1 hónapon belül már másodjára vagyok antibiotikum kúrán. Ugye nincs hatással a babára?
Figyelt kérdés
Először fog gyulladás miatt kellett Augmentint szednem + fájdalomcsillapítót, most pedig Curamot, mert rossz lett az utolsó laborom.
Volt valaki hasonló helyzetben? Baba jól viselte a sok gyógyszert?
Második baba, eddig marha lazán vettem a terhességet, de most ez egy kicsit idegesít.
2017. szept. 26. 13:01
1/5 anonim válasza:
Nincs. Csak olyat kaptál, ami nem árt a babának. Az augmentin tuti, azt szedtem én is. A másikat se véletlenül írták fel.
2/5 anonim válasza:
A babának nem lesz tőle baja, de ez a két gyógyszer tök ugyanaz, csak más a nevük.
3/5 anonim válasza:
A legtobb antibiotikum szedheto terhesen.
Nekem a 12. het korul kellett napi 6 ( !! )szem 10 napon at.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
3-as, az szép mennyiség. Nem is tudtam, hogy így is lehet... Ehhez képest én alig szedek.
2017. szept. 27. 06:11
5/5 anonim válasza:
Simán lehet egy szem gyógyszerben több hatóanyag, mint 6 másikban, úgyhogy nem tudhatjuk, hogy melyikőtök szedett többet, de ez nem is érdekes. Az orvosaidban bízz meg és szedd, amit neked felírnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!