Már 36 hetes vagyok, a 32. héten voltam ultrahangon utoljára, de azon kívül, hogy a placenta rendes helyen és jól tapad, nem írták le, hogy milyen fokban érett. Nem gond ez? Vagy csak akkor írják rá, ha valamilyen fokban érett?
Figyelt kérdés
Holnap megyek Uh-ra, rákérdezzek?2008. okt. 21. 12:28
1/3 anonim válasza:
Erre nekem se mondtak semmit. De azt gondoltam, ha rossz lenne a helyzet, szólnának.
De esetleg kérdezz rá.
Üdv, 33 hetes km.
2/3 anonim válasza:
Szia! Akkor valószínűleg teljesen rendben van. Legközelebb, a 38. héten már nagy figyelmet szentelnek neki.
3/3 anonim válasza:
Előző: Bocs, most láttam, hogy holnap is mész... szerintem akkor úgyis nézik, ebben a terhességi korban már fontos, hogy milyen állapotú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!