Nem korai még a szédülés és hogy a 4. emeletre is alig bírok feljönni úgy elfáradok? Mit lehet ez ellen tenni? 13 hetes vagyok
Figyelt kérdés
2008. okt. 21. 12:27
1/4 A kérdező kommentje:
Nincs lift és annyira dobog a szívem majd kiugrik a helyéről kell vagy 5-10 perc hogy magamhoz térjek idefent
2008. okt. 21. 12:28
2/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem korai. Én már a másodikra alig bírtam magam felvonszolni a 12. héttől, pedig akkor még 1 kg -ot sem híztam.
Szédülés pedig vérnyomás miatt lehet. Ha van vérnyomásmérőtök, akkor naponta 3X ellenőrizd, és ha magas vagy alacsony, akkor szólj a házidokidnak.
3/4 A kérdező kommentje:
még én is inkább csak fogytam 6 kg-ot a hányás miatt de mi lesz velem óriás pocakkal?minden emeletnél le kell majd ülnöm?
2008. okt. 21. 12:41
4/4 anonim válasza:
Én is a negyediken lakom és mindig meg kell állnom egy fújásra.27 hetes vagyok,de már régóta így van.Tenni szerintem nem tudsz ellene tenni.Lassan menj ,és állj meg közben.Én is kétszer meggondolom,mielött elindulok,hogy elég legyen egyszer megmászni egy nap.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!