Szédülés 18 hetes terhesen! Főleg lefekvés után. Ki hogy győzi le? Többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! egy kis ideje este lefekvés után szédelgek, de van hogy napközben is kicsit... a vérnyomásom nem magas...sőt, nekem alacsonynak tűnik: 105-110 körül mozog...a pulzus 90 és 110 között ingadozik a nap folyamán, de sokszor a szívem is bedobog...van hogy éjjel nem alszom tőle, de letudom nyugtatani, ha nagyon koncentrálok..ez idegi alapon van? Hogy küzdötte le, aki hasonló cipőben volt-van? köszönöm előre is a válaszokat!2011. aug. 17. 16:22
1/7 anonim válasza:
Feküdj az oldaladon és ne a hátadon, nézd meg, h akkor pár percen belül múlik-e.
2/7 anonim válasza:
Szia!
Én is nagy szédülős vagyok, de én a frontok miatt, mert ingadozik a vérnyomásom. Nekem általában ha lefekszem akkor jobb.
Próbálj meg a bal oldaladon feküdni, semmiképp sem hason, háton.
Esetleg nem eszel lefekvés előtt közvetlenül és attól szédülsz?
Orvosodnak mondtad már?
3/7 anonim válasza:
Előző vagyok: tegnap este is szédültél?
4/7 A kérdező kommentje:
Tegnap este nem, miért?
2011. aug. 19. 07:42
6/7 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy!!! Köszönöm szépen...úgy látszik fronthoz is köthető, szerencsére nem vált állandóvá... viszont a lábam zsibbadgat, de már nem figyelek oda mindenre...kezdek hozzászokni, hogy ez egy ilyen állapot...valamit mindig érzünk :)
2011. aug. 19. 12:06
7/7 anonim válasza:
Így van, újabb és újabb tünetek jönnek elő. Én már meg sem lepődöm :)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!