Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szédülés 18 hetes terhesen!...

Szédülés 18 hetes terhesen! Főleg lefekvés után. Ki hogy győzi le? Többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! egy kis ideje este lefekvés után szédelgek, de van hogy napközben is kicsit... a vérnyomásom nem magas...sőt, nekem alacsonynak tűnik: 105-110 körül mozog...a pulzus 90 és 110 között ingadozik a nap folyamán, de sokszor a szívem is bedobog...van hogy éjjel nem alszom tőle, de letudom nyugtatani, ha nagyon koncentrálok..ez idegi alapon van? Hogy küzdötte le, aki hasonló cipőben volt-van? köszönöm előre is a válaszokat!
2011. aug. 17. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Feküdj az oldaladon és ne a hátadon, nézd meg, h akkor pár percen belül múlik-e.
2011. aug. 17. 16:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is nagy szédülős vagyok, de én a frontok miatt, mert ingadozik a vérnyomásom. Nekem általában ha lefekszem akkor jobb.

Próbálj meg a bal oldaladon feküdni, semmiképp sem hason, háton.

Esetleg nem eszel lefekvés előtt közvetlenül és attól szédülsz?

Orvosodnak mondtad már?

2011. aug. 17. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: tegnap este is szédültél?
2011. aug. 18. 08:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Tegnap este nem, miért?
2011. aug. 19. 07:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak érdeklődtem, hogy vagy :-)
2011. aug. 19. 08:12
 6/7 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy!!! Köszönöm szépen...úgy látszik fronthoz is köthető, szerencsére nem vált állandóvá... viszont a lábam zsibbadgat, de már nem figyelek oda mindenre...kezdek hozzászokni, hogy ez egy ilyen állapot...valamit mindig érzünk :)
2011. aug. 19. 12:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Így van, újabb és újabb tünetek jönnek elő. Én már meg sem lepődöm :)

Boldog babavárást!

2011. aug. 19. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!