Meddig tart még ez a szédülés?
Kedves matene:
Akkor egy cipőben járunk. Csak én már nem bírom elviselni, hogy ki sem tudok mozdulni a lakásból az állandó szédülés miatt. Szombaton is épp beértem az ajtón és ha nem fekszek le gyorsan, össze is esek.
Szia, nálam is vérnyomás gond van... bár a dokinál mindig magasabb (normál) az érték, na de ott nem is szédülök. Baba előtt sokszor magas volt a vérnyomásom 140-150/100, babával orvosnál 110-120/80, itthon mérünk sokszor 60-80/70-80,a pulzusom meg 100-110 között.
Csak pihenéssel tudok javítani, illetve ha pont nem vagyok itthon, akkor helytől függően keresek egy kulturáltnak kinéző padot, lefekszem, a lábaimat meg felhúzom, így a fejembe megy egy kis vér, általában ettől jobban leszek. Ebből volt már kellemetlen szitum, mikor bevásárló központban jött oda az őr, és mondja, hogy itt nem lehet aludni...majd közöltem, hogy amint jobban leszek elhagyom a padot, ha ez nem tetszik, akkor vihet az elsősegélyhez, de saját lábon nem tudok menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!