12. heti ultrahangon meg tudták tippelni a babád nemét, ha igen mit tippeltek?
Figyelt kérdés
2017. szept. 25. 06:46
1/14 anonim válasza:
Igen, lányt tippeltek. Másfél hétre rá mentem a saját dokimhoz, ő kisfiút tippelt. Legközelebb október 19-én megyek, remélem ott már nem csak tipp lesz. Akkor már 19 hetes leszek.
2/14 anonim válasza:
Nekem is lányt tippeltek és holnap a következő ultrahang.
3/14 anonim válasza:
11 hetesen 90% fiú, 18 hetesen 100% fiú, 38 hetesen meg is született, fiú lett.
4/14 anonim válasza:
12+4 lány, de nem igazán látta a doki. 14+2 4D ultrahang 85% hogy kisfiú. Azóta is kisfiút mond a doki. 31+2 hkm
5/14 anonim válasza:
12 hetesen fiut tippelt az orvosom, most 19hetes vagyok es mar biztos, hogy fiu:)
6/14 A kérdező kommentje:
Én holnap megyek ultrahangra,kíváncsian várom hátha még tudják tippelin.Kicsit "félek" is,nagyon kislányt szeretnénk.Már van egy fiam:).De a lényeg hogy mindent rendben találjanak :)!
2017. szept. 25. 09:22
7/14 anonim válasza:
Fiút tippeltek és fiú lett :)
8/14 anonim válasza:
70% ra mondta h lány, október harmadikán kiderül.:) remélem legalábbis.
9/14 anonim válasza:
12-n pont nem, mert mindent odapakolt, de a 13. hét végén megmondta a dokim, hogy lány. Azóta is az. :D
10/14 anonim válasza:
Nekem 95%-ra mondták, hogy kislány, de ezt én is éreztem már az első percben :) Azután minden ultrahangon ugyanezt mondták. 100% akkor lesz, ha megszületik, addig pedig van még egy kis idő :)
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!