Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes ultrahangon voltam...

6 hetes ultrahangon voltam ma. Vérzés? Ikerterhesség?

Figyelt kérdés

Tegnap véreztem kicsit de mindent rendbe találtak. Ma mégis ott volt valmi bal oldalt. Mi lehet az? Vérzés? Esetleg egy másik embrió? Az orvos nem mondott semmit...

[link]

2017. szept. 14. 12:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lassan lesz szivhangotok, ott ugyis kiderul. Nekem is ketto potty volt igy az elején, bar nekem egymáshoz viszonylag közelebb... Nekem mondta a doki, h lehet ket baba lesz. Vegul az egyikrol kiderült h egy árnyék vagy valami mas volt sajna. Bejött vna ha ikrek de maximálisan elégedett vagyok egy babával is. :)
2017. szept. 14. 13:31
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Mi is örülnénk kettőnek, de az orvos egyet látott. Csak a képen nem tudtam mire vélni azt a sötét foltot. De lehet csak árnyék ahogy írtad.

Amúgy ma már volt szív pulzálás :)

2017. szept. 14. 13:48
 3/11 A kérdező kommentje:
és Gratulálok a babához!
2017. szept. 14. 13:50
 4/11 anonim ***** válasza:

Köszi.

:) te meg vigyázz magatokra. Pihenj sokat

2017. szept. 14. 13:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
hol "bal oldalt"? én a méhedben csak egyvalamit látok.
2017. szept. 14. 14:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a petefészek vagy ilyesmi.

Ha gyanakodott volna a doki, akkor azt is lemérte volna.

Vérzésre pihenést szoktak javasolni.

2017. szept. 14. 14:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is ma voltam ultrahangon és énis 6 hetesvagyok. :) szerintem nem baba hanem árnyék. Ha másik baba lenne azt mondta volna az orvos is szerintem.
2017. szept. 14. 14:46
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Vigyázok!

Kicsit butácskán hangzik de azt hittem az a bal oldali folt a méhembe van. De akkor tényleg lehet petefészek vagy árnyék.

Gratulálok a pocaklakóhoz!

2017. szept. 14. 14:57
 9/11 anonim ***** válasza:
a méhed konkrétan az a fehér lapított bab alakú folt, benne a babával és köcölékeivel :), felette pedig egy keskeny sötét csíkkal
2017. szept. 14. 22:06
 10/11 A kérdező kommentje:

És az a sötét csík micsoda?

A többi így már világos. Köszönöm :)

2017. szept. 14. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!