Mit kell elintéznem, hogy örökbe adhassam a meg nem született kisbabám? Vagy szülés után ott lehet hagyni a kórházban?
A családvédelmissel beszélj,ö elmondja a továbbiakat is.
Èn biztosan nem bírtam volna megválni a babáimtól mikor megszülettek.
Tudom semmi közöm hozzá,de nem tudod megtartani a babát??
Biztosan nehéz lesz......
Inkább örüljetek, h nem vetette el. Rengetegen várnak babára.
Családsegítő, vagy a kórházban ha otthagyod, pár napon belül biztos akadnak nevelőszülei.
szia!
A szülő a gyermek születése előtt tehet lemondó nyilatkozatot, hogy örökbe kívánja adni, ezt a gyermek 6 hetes koráig vissza lehet vonni, érvényesen csak a gyámhivatal előtt lehet tenni ezt a nyilatkozatot és ott fel is világosítanak mindenről.
32 hetes km
Ohhh,Köszönöm szépen!Végre tudom,h kihez forduljak!És ez sok idő és sok futkozással jár?A születése után v akár most is bemehetek a gyámügyhöz?Akkor kórházba hagyni nem lehet semmiféleképpen?
Látom 32hetes kismama vagy!Én 30hetes....Neked volt hányingered a ebben az időszakban?folyamatosan hányingerem van:(nagyon rossz!Ég a torkom már!Éjjeleket nem alszom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!