Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csináltam egy tesztet csík...

Csináltam egy tesztet csík időn belül kijött de sokkal vastagabb a teszt csíkom mint a kontroll csík mi lehet?

Figyelt kérdés

nem áztattam el annyi ideig tartottam a vizeletbe ameddig kell volt már valakinek ilyen és ha igen mi lett az eredmény

a másik tesztem is ilyen lett amit tegnap csináltam de ott halványan jött ki a 2.csík de ugyan ilyen volt sokkal vastagabb mint a kontroll csík.

2017. szept. 22. 12:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
igazából tegnap is csináltam de az is ugyan ilyen volt, csak azon elég haloványan jött ki ugyan így a tesztcsík ugyan ilyen vastag volt most meg sötétebb, azért írtam h milyen fajta teszt, mert azt hittem lehet a márka nem jó
2017. szept. 22. 15:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Szia. Nem csináltál másikat?
2017. szept. 22. 20:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Az erös csik a kontrollcsik, a halvany vastag a tesztcsik. Ez sztem hibas teszt
2017. szept. 23. 08:11
 14/17 A kérdező kommentje:
nem nem csináltam másikat mert nem volt itthon másik ma hoznak majd nekem mert sajnos itt nekünk se rossmann se gyógyszer tár nincs
2017. szept. 23. 09:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Nos mi.a helyzwt kerdezo?
2017. okt. 1. 14:13
 16/17 A kérdező kommentje:
Szia 5 nap késés után megjött sajnos most egy kicsit beleéltem magam igaz mert nekem rendszeres 28 napos ciklusaim vannak tehát tényleg hibás volt a teszt :)
2017. okt. 4. 14:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajnalom. Kitartas! :)
2017. okt. 4. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!