7 hetesen a teszt mar barmelyik napszakban eros pozitivat mutat?
Nem. Nekem 9 hetesen sikerült egy olyan halványat összehoznom, hogy megállt az ütő bennem. :) Nyilván többet ittam, többet pisiltem, azért lett kisebb a koncentráció.
(Csak azért teszteltem, mert megmaradt a 2 darabos tesztből egy és a lejárata szülés előttre esett, így későbbi terhességre nem tudtam volna félretenni).
Igen, még magzatelhalás esetén is erős pozitív lenne már 7 hetesen.
Nekem a hányás, hányinger múlt el 7 hetesen, a mellfeszülés megmaradt. A magzattal minden rendben volt, voltam ultrahangon az orvosomnál. A hányinger később visszatért.
Viszont sajnos tényleg előfordul olyan is, hogy a magzat elhalása miatt múlnak el a tünetek, az első terhességem esetében ez történt.
Ha nem vagy nyugodt menj el magánban egy másik orvoshoz ultrahangra.
Van okod, hogy félj tőle, vagy csak túl sokat olvasol? Ne paràzd végig ennyire a terhességet. Ebben az időszakban hol jobb hol rosszabb a közérzet. Nekem ugyanìgy volt, hogy 6 hetesen elmúltak pàr napra majd visszajöttek. Utànna 8. hét környékén elmúltak pàr napra majd visszajöttek. Most vagyok 10 hetes, lassan 11, sokkal enyhébbek a tüneteim, mint az elején.
Még nagyon sokàra fogod érezni, hogy mozog. Addig 2hetente UH-ra steretnél jàrni?
Teszttel is csak stresszelnéd magad. Elég ha csak picit hígabb a vizeleted és rögtön csak halvàny lesz az a pozitív.
ha elhal akkoris van hcg, én már amikor teljesen kiiurultem akkoris 15 napig volt teszttel kimutatható hcg szintem.
utána 2 napra már nem
aztán megjött, de azóta nem mert terhes lettem ujra hamar.
a 12-13.hétig énis nagyon féltem. a genetikai uh óta megnyugodtam, mi ezért vettünk szivhangfigyelőt.Minek nagyon megnyugtat.(minket igen tudom h nem mindenki szereti) mostanában kevesebbszer hallgatjuk meg ,de néha elővesszük.:)
ne aggódj , vitamin, magnezium ,pihi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!