Nektek milyen napszakban lett pozitív a terhességi teszt?
Azt szokták mondani, hogy a reggeli első vizelettel érdemes megcsinálni a tesztet. Na de ez mindenkinél így van?
Az a baj, hogy korán reggel amikor felkelek mivel akkor indul a férjem dolgozni még elég sötét van aztán ha pl. halvány pozit tesztelek nem biztos, hogy látni fogom...
Villany nincs felétek?
Amúgy én nemvárt napján délután.
Én mindig csak reggel teszteltem, ilyenkor a legkoncentráltabb a pisiben a hcg, tehát nagyobb eséllyel is lesz pozi. Nappal többször pisilünk, a napközi pisi hígabb. A másik meg, hogy mindig megvártam minimum a nemvárt napját. Még úgy is nagyon halvány lett az első teszt, pedig szép trifázisos görbém volt és már a 15. dpo-n jártam.
24+6 hkm
Ha pozitív akkor az fog látszódni, de amúgy feltalálták már a villanyt, tudod a falon megnyomsz egy gombot és a lámpa felkapcsolódik.
Nekem pl 11kor lett 3 nap késés után látványosan erős pozitív, úgy h 10 hónapig prbálkoztunk úgyh láttam pár negatív tesztet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!